• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Why I love my Ingerssol!

Poate ca nu-mi place ideea de trecere salbatica a timpului, dar cu siguranta imi plac ceasurile. Inca de mic am avut o chemare in acest sens si am tot experimentat. De la cele fashion la cele sport, de la cele elegante la cele cu traditie, mai ieftine, mai scumpe, de toate. Ulterior am renuntat si am purtat exclusiv bratari. Insa cum totul e ciclic si se intoarce, de putin timp am intrat in posesia unui ceas metalic, auriu cu argintiu, exact cum imi doream daca nu as fi dat ascultare vocii de pe fundal care imi spunea ca ‘inca nu e momentul’.

Ei bine, a fost momentul. Asa cum este de fiecare data cand ne dezbracam de gandurile care nu ne lasa sa experimentam mai mult. Se intampla acum sa accesorizez acest ceas doar cu inelele si imi place pentru ca este un joc de contraste: masculinitate si pretiozitate, eleganta si versatilitate. Il pot purta cam la orice tinuta pe care o abordez.

Ma rog, ideea este ca nu trebuie sa ai un ceas la moda sau foarte scump, este suficient sa gasesti unul care sa vina in completarea personalitatii tale, precum si a celorlalte accesorii pe care le ai. Restul… tine de atitudine, asa ca ceasul de la Ingersoll mi se potriveste de minune!

Brandul are si o istorie frumoasa in spate, care a inceput undeva pe la 1892. A venit la pachet cu garantia pe viata, un design special atat la inchidere, cat si la modul de prezentare. Toate la un loc m-au determinat sa aleg acest brand si ceasul din poza de mai jos.

Unele lucruri sunt facute sa fie ale noastre, de aceea cred ca uneori accesoriile ne aleg pe noi. Poate suna ciudat, dar cu siguranta ati experimentat si voi: orice lucru vine nu atunci cand il dorim, ci cand suntem pregatiti.
Long story short: intrati pe www.WatchShop.ro sau la magazinul de pe strada Banu Manta nr. 60 din Bucuresti si poate veti gasi ceasul dorit, potrivit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *