• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Vrem sa aratam ca altii si uitam sa fim noi

Credeam ca m-am maturizat. Bine, hai sa fiu sincer, speram sa ma fi maturizat. De unde!? M-a lovit zilele trecute un gand, nu stiu sub forma carei culori de par, de sub care muschi, dar cu o stralucire inefabila: sa imi fac o operatie estetica! S-a dus la fel de repede cum a venit, dandu-mi seama ca pierd vremea aiurea in incercarea de a fi altfel de cum sunt.

De a fi altcineva. O frantura din ce-oi fi vazut la televizor, o frantura din ce-oi fi vazut prin reviste, o frantura din ce mi-a placut la alte persoane. Franturi din altii, elemente luate de la ei pe care mi le-as fi atribuit, dar care cu siguranta nu m-ar fi definit. Din contra, m-ar fi depersonalizat. Din fericire, imi dau seama rapid cand sunt pe cale sa fac un astfel de gest si ma opresc la timp. Oarecum. Mai am si scaparile mele, vezi parul alb pe care l-am transformat in par de papusa, ars si in 3 nuante. Cand iti vine damblaua, iti vine! Slava Domnului ca am mostenit un par sanatos si pana in primavara isi va reveni!

Tarziu am inteles vorba aia: ‘sa te iubesti”. Ideea e sa iti accepti trasaturile, defectele si calitatile, sa te placi asa cum esti, fara cosmetizari inutile (I mean schimbari radicale care te uratesc in loc sa iti contureze propriile trasaturi). Sunt milioane de dovezi ca e mai bine sa fii tu, asa cum ai venit pe lume, iar altii te vor iubi pentru ceea ce esti, fara sa fie nevoie de botox, acid, silicoane, mese sau mai stiu eu ce.
Desigur, nu vorbesc aici de problemele serioase care necesita corecturi sau despre acele persoane care isi doresc cu orice pret o transformare. Do it, is democracy!

Ma bucur ca m-am oprit la timp. A contat mult si sinceritatea prietenilor care imi spun adevarul in fata. Important e sa iti doresti sa arati ca tine, nu ca altcineva!

IMG_3836

Vrem sa aratam ca altii, si uitam sa fim noiLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *