• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Veguiesc si Loftesc

Cui nu-i plac vacantele sau cel putin, sentimentul de vacanta? Multi romani prefera destinatiile exotice, cat mai indepartate, ca si cand ar trebui sa calatoreasca pana la celalalt capat al lumii ca sa se gaseasca pe ei insisi. Mai sunt si altii, printre care si eu, care incep sa aprecieze tot mai mult frumusetea locurilor pentru care nu trebuie sa strabata munti, oceane si mari. De trei ani am inceput sa merg din nou la marea noastra. Recunosc, datorita Loftului, iar cu ocazia aceasta am trait si experienta Sunwaves. Daca nici mie nu-mi place sa imbin utilul cu placutul, atunci cui?

Si-acum vine controversata poveste cu preturile mari, conditiile de cazare incomparabile cu cele din afara etc. Ei, nu-i chiar asa! De exemplu, eu am ales sa stau la Vega. De fiecare data. In primul rand, gratie amplasarii si view-ului minunat, apoi datorita serviciilor si raportului calitate-pret, dar nu in ultimul rand, pentru ca toti apropiatii mei merg acolo si recenziile au fost pozitive mereu. Trend, netrend, l-am imbratisat fara regrete.
De curand, #blackteam (alias Noi) s-a ocupat de organizarea unui press trip pentru restaurantul Le Premier din Constanta. Am ales sa stam tot in Mamaia, la Hotel Vega. Deci… Indiferent de sezon, marea ne cheama la ea, vorba cantecului. Ne reintoarcem precum pasarile migratoare in aceleasi locuri, locuri dragi mie/noua.

Nu-i vorba de fite, e vorba de o experienta aparte, de raportul calitate-pret, de a sta cu cei dragi, de a profita de timpul tau intr-un mod de care sa iti amintesti. Se apropie nunta prietenei si asociatei mele. Unde mergem? Hotel Vega si Loft Mamaia. Ca o viata avem si trebuie sa o traim intens.

#lepremierconstanta #hotelvegamamaia #loftmamaia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *