• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Un sample de savoir vivre: Diner en Blanc

Sa pui dress code ‘white’ nu mai este azi ceva iesit din comun, petrecerile de la Hollywood l-au transformat deja intr-un element destul de cunoscut. Insa efectul este la fel de spectaculos si de premium ca acum cativa ani, cand doar la evenimentele super exclusiviste era intalnit. Nu e de mirare ca si Bucurestiul meu iubit s-a adaptat foarte repede si a impamantenit acest trend de-a lungul timpului, unele locatii avand deja o traditie pe aceasta tema.

Insa cand spui ‘dress code: white’ te gandesti in primul rand la Diner en Blanc. Un eveniment cu totul special construit pe baza conceptului de picnic, in care participantii isi pot aduce propriul setup, bautura si mancare (desigur, respectand directiile organizatorilor). Anul acesta a fost primul eveniment din seria #DinerenBlanc in Bucuresti si asa cum arata si fotografiile, a iesit spectaculos. Tematica a fost respectata de toti participantii, fiind si un eveniment international la care anual in unele capitale vin si 1000 de persoane. Spre mandria noastra, tinand cont ca a fost prima editie, 500 de persoane nu e deloc un numar mic.

Eeei, dar ceva de amploarea asta necesita munca titanica. Pregatirile au durat aproximativ doi ani de zile (trust me, va spun din culise), iar asta tocmai pentru ca trebuie respectate cu strictete anumite reguli.

Sa trecem acum la partea glam si sa va spun de ce a fost un eveniment inedit:
O superba dupa amiaza de august. Soarele la orizont, fara sa fie amenintat de nori, dar nici cald incat sa te gandesti cum dai repede de un aer conditionat.

Participantii au aflat exact cu doua ore inainte coordonatele geografice ale eventului, pana atunci a fost surpriza, potentand misterul si sporindu-le curiozitatea

Sute de oameni imbracati care mai de care au umplut cu vibe-ul lor si buna dispozitie piata George Enescu, din fata hotelului Hilton/Ateneu

DJ U gin i-a intampinat pe toti pe acorduri muzicale care au transformat toate minutele in clipe memorabile. Petrecerea a durat pana la 23:00 si cu siguranta ne-am fi lungit pana dimineata daca nu eram restrictionati in acest sens. Cu atat mai mult cu cat Prestige Orchestra a condimentat seara cu un live inedit.

S-a dansat mult, s-a baut vin de la Recas, mancare de la Hilton

Ce s-a vazut de la nivelul solului a fost superb. Ce s-a vazut de la inaltime datorita partenerilor Dinner in the sky a fost sublim. Sa admiri apusul de soare ciocnind un pahar de sampanie deasupra orasului… Tabloul perfect in nuante de alb al unei seri exclusiviste. O experienta de neratat in viitor!

#DinerenBlanc 2018… te astept ca si cand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *