• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Un interviu interesant cu si despre Jordan Cobilanschi

1.Cine este Jordan omul, in comparatie cu Jordan Cobilanschi trainerul?
2.Dintre atatea sali in Bucuresti, de ce #WorldClassRomania?
3.Stiu ca ai avut si cateva kg n plus, cum ai reusit sa slabesti?
4.Sportul este un stil de viata?
5.De ce careva te-ar alege pe tine ca si personal trainer? Cu ce te diferentiezi in explozia asta de ‘atotcunoscatori si nutritionisti’?
6.De ce colaborarea cu Denis Radu PR?
7.Ce reprezinta pentru tine programul #changeyourlifestylein90days de la #WorkdClassRomania si colaborarea cu #Nutramino?
8.Cum vezi dezvoltarea ta pe termen lung ca si trainer?
9.Cum decurge o zi din viata ta si ce reguli nu incalci vizavi de viata profesionala versus cea privata?
10.Ce planuri de viitor ai?

1. Haha Jordan omul, nu duc vieti diferite, sunt organizat in ambele, la fel de motivat si zambesc la fel de mult. Practic ma ghidez dupa aceleasi principii.
2. #Worldclass e un mediu profesional de lucru unde te poti dezvolta, nu au rival in Romania si e plin de oameni pozitivi cu o mentalitate sanatoasa.
3. Da am avut 21 de kg in plus in urma unei depresii la 23 de ani, pe care le-am pierdut destul de rapid, mai exact in 3 luni. Am slabit prin sport regulat si mi-am reluat stilul de viata si alimentie. Nu exista secrete sau artificii legate de treaba asta trebuie sa muncesti trebuie sa ti doresti.
4. Da, clar! Sportul trebuie sa faca parte din viata noastra fie ca mergem la sala facem un antrenament in parc sau un program cardio in fata tv-ului nu exista scuza cand vine vb de sport. Te ajuta sa functionezi mai bine sa gandesti mai bine, metaforic vorbind momentul cand ai decis ca nu vrei sa faci sport sau n-ai timp e momentul cand te multumesti cu 50% din ce esti.
5. Buna intrebare, cand alegi un antrenor trebuie sa tii cont de multe lucruri, studii chimia ta cu el rezultate recomandari etc. Ca sa ti raspund la intrebare, pentru ca nu vand vise, pentru ca sunt real si am plecat pe drumul asta sa ma ajut pe mine ca apoi sa mi dau seama ca pot sa fac asta si cu altii iar in viata ce oferi ti se intoarce e unul din principiile mele de baza.
6. Denis e un om rar in jungla asta din 2017, e cel mai bun in ce face pentru ca se implica si energetic nu doar profesional. Si cred ca cel mai important lucru la el este ca are cuvant si coloana vertebrala.
7. O sansa sa ajutam cat mai multi oameni, sa promovam un stil de viata sanatos si sa ne aducem aminte sa zambim. Cat despre Nutramino am doar cuvinte de lauda si le recomand atat celor care n-au timp sa manance si vor sa si completeze dieta cat si celor care urmaresc un scop/performanta.
8. Dezvoltarea mea ca trainer, asta nu se opreste vreodata. Inveti mereu lucruri noi/tehnici noi, le inventezi le aplici. Oamenii sunt foarte diferiti si reactioneaza diferit, de multe ori esti fortat sa aplici ceva nou la fiecare client. Din pacate fizic pot avea doar un numar limitat de clienti deci o sa ma orientez si catre mediul online in viitorul apropiat.
9. Simt nevoia sa plec cu ceva nou in fiecare zi sa simt ca am castigat ceva ca am progresat, cat despre reguli nu cred ca mi-am impus vreodata asa ceva. Am niste principii pe care le-am dobandit prin niste experiente de viata, de obicei ma ghidez dupa ele cu mici exceptii si cred ca cel mai important este ca trebuie sa asculti. Putini stiu sa asculte atunci cand se vorbeste cu ei.
10. Asta e un raspuns lung, deci o sa incerc sa fac un rezumat. Din punct de vedere profesional vreau sa ating cat mai multi oameni, de obicei am nevoie de maxim cinci minute cu o persoana ca sa i schimb mentalitatea legata de subiectul asta si de importanta pe care o are. Pe plan personal am decis acum ceva timp in urma sa fiu fericit si sa las scuzele si negativul in spate, deci viitorul meu e prezentul si ma bucur de el traindu-l.

#changeyourlifestylein90days #WorldClassRomania #Nutramino #personaltrainer #PT #urbanstoryteller

http://www.facebook.com/worldclass.romania

https://www.wshop.ro/collections/all/nutramino

Photo by Cosmin Petre at #TheVanityStudio
Make up by Costina Lumezeanu
Hair by #BarberShop by Galeria de stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *