• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

TRIPTAILOR

Vedetele pasionate de calatorii au sarbatorit impreuna 5 ani de la infiintarea celei mai exquisite agentii de turism din Romania

Anca Serea, Corina Caragea, Gyulia, Amalia Enache, Xonia, Fabuloasele Diana Enciu si Alina Tanasa, Stefan Stan, Diana Bart, Dana Rogoz, Albertina Ionesco, Radu Vilcan, Andreea Vasile, Olimpia Meline, Rodica Lazar, Daniel Buzdugan, Adina Buzatu si multe alte vedete au sarbatorit 5 ani de TripTailor – agentia de turism pentru care calatoria nu este doar o destinatie. Triptailor este consilierul tau privat pentru o vacanta de vis. Este agentia de turism care transforma calatoria intr-o expérimenta unica. O experiment despre care o sa povestesti cu drag totaal vista.

TRIPTAILOR s-a nascut acum 5 ani, din dorinta Georgianei Schmutzer de a aduce in piata din Romania un concept nou diferit total de agentiile de turism traditionale . De-a lungul celor 5 ani de existenta TRIPTAILOR, a reusit sa inlocuiasca in vocabularul turistilor sai cuvantul excursie in cuvantul experienta si si-a bucurat clientii de fiecare data prin exersarea principalului fundament al companiei: excelenta.
“Trebuie sa stii ce destinatie ti se potriveste, catre ce meleaguri te poarta o anumita stare de spirit si ce secrete vrei sa descoperi mai intai.
Dar nu uita ca trebuie sa calatoresti cu sufletul. Tine-l deschis si vei vedea cum vei vibra la auzul unei chitari, la vederea unui peisaj rupt din rai sau la mirosul imbietor al unor patiserii proaspat scoase din cuptor de catre o bunica care pastreaza traditii vechi de zeci de ani. Lumea este plina de secrete ce asteapta sa fie descoperite si de senzatii ce asteapta sa fie traite”.- Georgiana Schmutzer- General Manager TRIPTAILOR

Aniversarea celor 5 ani de excelenta a TRIPTAILOR a fost celebrata printr-o cina intima, intr-un décor de poveste marcat de cele mai frumoase flori din oras, la Floraria Iris. Pentru ca o calatorie nu este doar o destinatie, o calatorie este o experienta cu care ramai toata viata si care merita aleasa cu grija si atentie pentru detalii cina aniversara TRIPTAILOR a fost un prilej pentru invitatii de a imparatii experiente din calatorii si mai ales de a vorbi despre toate locurile minunate in care isi doresc sa ajunga.

Evenimentul a fost organizat in parteneriat cu Social Agenda si Floraria Iris.

1384094_10154000156910890_8589459545382218653_n

DSC_6529-001

DSC_6569

DSC_6582

DSC_6625

DSC_6663

DSC_6670

DSC_6727

DSC_6740

DSC_6763

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *