• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Transitions®, lentile inteligente în culori spectaculoase

Fie că este soare sau nu, ochelarii au început să fie un accesoriu de care nu mă despart. Dintodeauna mi-am protejat ochii de soare, dar recunosc că ochelarii au devenit un accesoriu care ține mai mult de completarea unei ținute. Am experimentat de la cei sport, la cei eleganți, de la lentile colorate, la culori neutre, dar greu mă hotărăsc la un anumit model, pentru că sunt multe care îmi plac.

În ceea ce privește strict calitatea lentilelor, am avut revelație când am descoperit de câte lucruri trebuie să ținem cont pentru a ne proteja ochii de razele nocive ale soarelui și de radiațiile emise de dispozitivele digitale.
Zilele trecute m-am lăsat purtat de experiența ochelarilor cu lentile Transitions® de la Essilor. Am încercat cele mai noi modele și mi-au plăcut pentru că, dincolo de protecția pe care o oferă ochilor, se adaptează în funcție de lumină printr-un joc de culori, de la spațiul închis la aer liber și invers. Acestea pot fi găsite în modele diverse, clasice sau modern și se potrivesc oricărui tip de ramă, ceea ce înseamnă că le pot purta la orice ținută pe care o abordez și la orice tip de eveniment. Pe lângă faptul că se adaptează ușor oricărui stil, sunt pentru toate vârstele și pentru orice prescripție medicală.

Pentru mine, lentilele Transitions® sunt perfecte, dar nu sunt doar pentru mine, sunt pentru noi toți, așa că vi le recomand cu drag. După cu am mai spus, unele lucruri sunt făcute să fie ale noastre. În plus, merităm ce e mai bun. Restul ține de atitudine.

Intrați pe www.essilortransitions.ro și vă veți convinge singuri. Puteți descărca de aici și un voucher de 100 lei, valabil la achiziționarea de lentile Transitions® din magazinele partenere Essilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *