• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Transformare cu #Nutrimino si #WorldClass

Am tot vorbit despre schimbari, transformari, provocari. Si pentru ca faptele, nu vorbele conteaza, am inceput de curand programul #changeyourlifestylein90days la WorldClass Romania alaturi de Jordan, #mypersonaltrainer.
Despre mine as putea spune ca am un stil organizat de dezorganizat cand vine vorba de alimentatie, unde mai pui ca sunt o victima declarata a dulciurilor! A venit vremea sa spun stop si sa am mai multa grija- pana la urma nu e vorba de faptul ca ma ingras sau slabesc, ci despre sanatatea mea. Astfel a inceput colaborarea amandurora cu cei de la Nutrimino Romania care ne vor furniza toate suplimentele necesare pe parcursul intregului program. Totul cu un scop bine definit: acela de a tine sub control un program adecvat si ajustat unui stil de viata alert.

Desi nu mi-am imaginat, m-am bucurat tare sa descopar cat sunt de bune la gust (sugar free). As putea spune ca sunt cele mai bune de pe piata, mai ales ca experienta si intoleranta mea la lactoza (si nu numai, sunt sensibil de fel) reprezinta cel mai bun argument in sensul asta. Nu m-am apucat de program gandindu-ma ca vreau o masa musculara mare, nu am o obsesie cu patratelele de pe abdomen sau mai stiu eu ce, dar imi doresc un corp sanatos, armonios si tonifiat. Voi reveni pe parcurs cu informatii/rezultate ale desfasurarii programului si in ce fel mi-a influentat viata de zi cu zi.

Stiu ca multa lume are anumite prejudecati despre suplimente, chiar si eu am. Dar l-am intrebat pe Jordan in ce masura ne ajuta ele:

‘In cateva cuvinte, suplimentele ne completeaza dieta, asigurandu-ne un focus si o refacere buna la antrenament si nu numai. De multe ori recomand suplimente alimentare si unor persoane care desi nu fac sport, nu au timp sa manance, deci implicit nu-si ating necesarul zilnic de proteine.
Ca si specialist la World Class recomand suplimentele Nutramino, produsele lor fiind de inalta calitate, fie ca vorbim despre un baton proteic inainte de antrenament pentru a ne stapani pofta de dulce sau de un shake proteic dupa un antrenament intens’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *