• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

The Florist, noua colecţie de pălării a Kristinei Dragomir

Vara este sezonul favorabil purtării pălăriilor. Dacă în general alegem să putrăm pălărie doar din raţiuni funcţionale, nu trebuie să uităm însă rolul estetic pe care aceste accesorii îl au. Pălăria completează întregul look şi este acea tuşă finală care imprimă sofisticare şi rafinament.

Mulţi dintre designerii internaţionali au inclus în look-urile propuse pentru acest sezon pălării spectaculoase şi accesorii capilare, realizate în colaborare cu pălărieri celebrii. La Paris, Christian Dior a recreat modelele clasice ale anilor ’20, John Galliano a readus în atenţie canotiera, iar Vivienne Westwood a redimensionat melonul, în timp ce la Milano, Moschino şi D&G ne propun accesorii din flori, iar Jil Sander adaugă banalei căciuli, voalete rafinate. Cele mai spectaculoase creaţii au fost în prezentările Issey Miyake şi Yamamoto.

flo

Dacă am reuşit să vă conving să alegeţi o pălărie, nu vă lăsaţi descurajaţi de faptul că designerii despre care v-am vorbit nu au boutique-uri în România. Kristina Dragomir este cel mai important designer de pălării de la noi, iar creaţiile ei concurează cu succes cu cele prezentate de cele mai renumite brand-uri internaţionale.

denis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *