• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

The Dinner, not any dinner!

concept2

The man. The concept. The evening. The dinner. Saptamana trecuta am avut ocazia sa fim pionierii unei experiente cu totul aparte. O cina privata organizata intr-un spatiu neconventional. Stiu, ati mai auzit, insa ceea ce a transformat evenimentul intr-o seara speciala este ca chef-ul a fost unul cu o stea Michelin, in curs de a o obtine si pe cea de-a doua. Omul cu ideea a fost Oana Plesan, de la Fior de Latte, iar noi, #blackteam, ne-am bucurat ca ne-am putut implica in acest proiect inedit.

Despre Maison Dadoo se stie deja ca e un loc superb cu un set-up de poveste. Vila invaluita intr-un aer idilic invita fiecare persoana care-i trece pragul la visare si deconectare de lumea vitezei in care traim.
Ca sa fiu sincer, dupa ce am pasit in interior si m-am bucurat de poza facuta de #thestoryalist, am avut un deja-vu care a trezit in mine un soi ciudat de nostalgie. Alex Dadoo si Oana se ocupau de vinuri in serile respective (evenimentul desfasurandu-se in trei seri diferite). De ce spun nostalgie? Pentru ca in urma cu sapte ani am organizat impreuna cu Darius Dadoo si Oana primul meu eveniment. Toti eram la inceput, iar parfumul florilor ma indemna sa il caut pe Darius printre amintiri.

Am facut un tur al curtii si al casei (cred cu tarie ca va fi cel mai cool showroom de flori din Bucuresti), iar ulterior am depanat toti trei amintiri. Astfel a debutat seara noastra, cu povestea sampaniei si a vinurilor alese. Chef Marcello Trentini ne-a facut o scurta, dar fascinanta introducere in arta gastronomiei si, timp de trei ore, am trait nu numai o experienta culinara deosebita potentata de bauturi fine, dar si o experienta vizualo-olfactiva generata de superbele aranjamente florale menite sa intampine invitatii speciali care au luat parte la eveniment.

O cina a oamenilor frumosi, o seara de vineri cu totul exclusivista, dar strabatuta de un sentiment cunoscut. Eu, nefiind un mare consumator de alcool in general, am aflat multe lucruri inedite de la cei doi specialisti si tot ce pot spune e ca merita! O experienta de acest gen, mai rar de gasit si mai rar de trait! Daca la noi nu gasim un Michelin star, il aducem pentru voi!

#thedinner #michelinstar #marcellotrentini #oanaplesan #blackteam #ubanstortellers #theblackman

FullSizeRender (1)

FullSizeRender

IMG_8685

IMG_8686

IMG_8687

IMG_8697

IMG_8698

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *