• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Tentatii, desfranare si next steps!

Gura pacatosului adevar graieste! Mai ales a mea. ) Nu cred ca exista o provocare/ incerare mai grea pentru mine decat infranarea pornirilor, eliminarea tentatiilor.

Nu sunt foarte multe, dar nu mi-au facut deloc bine pana acum. Anyway… in curand imi doresc sa spun stop uneia dintre ispitele care m-au bantuit in anii precedenti. Am cam mers eu dupa filosofia ‘One life, one whole’, dar cu trecerea timpului te prinzi ca nu e chiar asa. Orice extrema si abandonul echilibrului isi pun amprenta asupra ta fizic si spiritual. Tine de maturitate, de capacitatea de a experimenta lucruri si de a le filtra ulterior, de informatiile acumulate in timp, de faptele care vorbesc de la sine. Main learning: orice actiune are o reactiune. Cliseic, dar adevarat.

Vreau sa incerc sa ma bucur si de cealalta fata a monedei. Nu doar sa o traiesc, ci sa ma bucur de ea. Sa imi asum, sa descopar diferentele, sa le compar. Nu imi doresc sa las spatiu de interpretari, niciodata nu am fost atras de droguri sau de alcool, insa fiecare avem demonii nostri si placeri din vraja carora vrem sa scapam. Exista un barometru invizibil in noi care ne spune ce si in ce masura nu am facut bine.

Concret, patima mea sunt dulciurile. Imi doresc enorm sa scap de tentatia lor, mai ales pentru ca vine un moment in care se intampla un declic. In care ai nevoie si de altceva, de ceva care sa iti faca bine.
O fac pentru mine, dar si pentru sutele de lucruri frumoase, zecile de oportunitati si oamenii speciali care ar putea intra in viata mea. Change something in order to transform your world!

E un proces dificil, mai ales cu lucrurile astea aparent simple si nevinovate. Ai nevoie doar de tine si de puterea Divina. De vointa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *