• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Sunt prea sarac sa-mi permit lucruri ieftine!

E fascinant cum de-a lungul anilor avem ocazia sa experimentam, sa ne indragostim de-a dreptul de anumite lucruri si stiluri, pentru ca mai apoi sa uitam complet de ele. Sau nu neaparat sa le uitam, ci sa ne dam seama ca ceva in noi inceteaza sa rezoneze cu ele. De vreun an am reabordat stilul smart casual la care am renuntat vreme de 2 ani in favoarea celui japonez.

Nu regret nicio clipa, am piese vestimentare din acea perioada la care ma uit si in prezent cu admiratie. A fost o schimbare in cele mai adanci unghere, nu a fost ceva premeditat. Ma simt norocos sa fiu versatil si sa pot adopta cam orice stil vestimentar imi doresc. Asta pentru ca gasesc frumusetea in fiecare element, perioada, iar sa o neg ar inseamna sa ma autolimitez.

Pentru ca vorbeam de stiluri (mai multe), o sa fiu implicat intr-un proiect care va reflecta acest lucru: un shooting pe care il voi face la Vanity Studio, impreuna cu Cosmin Petre (de data asta in ipostaza de fotograf, nu de model international si antreprenor). Pentru make up am ales-o pe Costina Lumezeanu make up artist cu care voi mai colabora si pe viitor la mai multe proiecte personale.

Pentru shooting am ales sa colaborez cu diverse branduri cum ar fi: Cacharel Romania, Innocens si Adidas. Aparent oximoronic, vorbim totusi de 4 stiluri diferite, dar care se intersecteaza in acelasi punct: starea de bine si incredere pe care ti-o dau intrand in lumea propusa de ele. Cati oameni zac, de fapt, in fiecare om? Eu rezonez cu fiecare dintre aceste stiluri, ma regasesc si ma simt in largul meu purtand articolele vestimentare sub semnatura brandurilor amintite.

Realitatea ne demonstreaza ca rareori poti imbina ideea de fashion si confort. Ba mai mult, trebuie sa alegi intre a fi wow si a te simti bine. In final, cred ca am gasit o cale de mijloc intre ele si asta se va vedea in curand la #PittiUomo92.

Nu este un sfat, dar nu va lasati condusi/e de obsesia trendurilor si de parere altora, recurgeti la artificii care sa ascunda ceea ce nu va place si, totodata, abordati un stil care vi se potriveste. Confortabil, care sa va defineasca, dar respectand una dintre importantele lectii deprinse in timp: detaliile fac diferenta. Pentru noi, barbatii, consider ca ele sunt esentiale, trebuie sa fie de calitate, eu prefer de brand si nu trebuie sa facem rabat.

Normal ca e importanta si disponibilitatea financiara in aceasta poveste, dar decat 10 perechi de adidasi/pantofi proaste, mai bine una buna! Nu, nu e cliseu, e pe bune. Din experienta.

‘Sunt prea sarac sa mi permit lucruri ieftine!’

Outfit by Cacharel and Innocens Store
Photo by Cosmin Petre
Location The Vanity Studio
Make up Costina Lumezeanu
Hair by Nicoale Petrache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *