• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Sistemul egoismului

Sistemul e de vină!!! Sistemul, nu oamenii, acele rotițe care se mișcă în propria lege, după reguli străine nouă. Au apărut din senin, s-au construit singure, iar noi, săracii, ne-am trezit captivi în sistem. Dăm vina pe el pentru tot ce (ni) se întâmplă, dar uităm că noi l-am creat. Ba mai mult, prin nepăsare l-am lăsat să se extindă după propria natură. Singurii vinovați suntem noi! Chit că foarte mulți, extrem de mulți încă dorm și sigur nu se vor trezi oricât de puternic ar fi țipătul care se aude. Să se simtă vinovați cu atât mai puțin. Mai degrabă victime pentru ceea ce se întâmplă în casa lor, în proximitate, în țara pe care o critică.

Eu am mai zis-o: tot în noi stă puterea de a repara, îndrepta, schimba lucrurile. Până nu ne vom trezi și nu vom acționa ca atare, vom plăti tributul ignoranței. Iar acesta e cântărit în vieți omenești. Distrugem tot. Natura, mediul, animalele. Animalele de noi! Well, asta-i realitatea. Fără fond de ten, cu bubele la vedere, fără parfum, mirosind a egoism. Refuzăm să vedem, să credem și să acționăm.

De sute de ani suntem controlați și habar nu avem ce poate ni s-a pregătit. Citiți istoria, dați search pe Google, legați-vă de trecut ca să puneți cap la cap toate repetițiile și situațiile asemănătoare. Trăim într-un mediu bolnav, intoxicat. Multe lucruri nu putem evita, dacă mai punem la socoteală karma, soarta, Divinitatea.
Români din România, treziți-vă!
Iar apoi, „Doamne, vino să vezi ce a mai rămas din oameni!”! R.I.P.

IMG_3889

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *