• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Si barbatii plang. Cateodata.

Vorba melodiei. Sunt momente in care nu mai conteaza ca esti fata, baiat, femeie, barbat. Momente in care trebuie sa faci anumite sacrificii pentru a putea evolua, si un bun prilej pentru a imbratisa schimbarea, indiferent de mituri si prejudecati. Anul trecut, la 35 de ani, mi-am facut primele injectari faciale cu PRP (tehnica vampir) care au avut rezultate extraordinare in cazul meu, depigmentandu-mi cearcanele dobandite in cei trei ani de nopti nedormite in care am lucrat in cluburi de noapte. Pe langa depigmentare, s-a efectuat si o hidratare in profunzime pe care cremele nu reusesc sa o atinga, iar noi nu ne ajutam deloc in acest sens, prin alimentatia necorespunzatoare.

Departe de ideea unui advertorial sau reclama, ci strict ca o marturisire personala venita din partea unui om ce se fereste de ipocrizie si afirma cu tarie ca imaginea conteaza, recunosc ca anul acesta am reluat injectarile la Miko Med. Echipa de specialisti mi-a recomandat un complex de vitamine, aminoacizi si acid hialuronic (in spatele prejudecatilor venite din lipsa de informare, dupa 25 de ani organismul nostru nu mai produce colagen in aceleasi cantitati, iar dupa 30 de ani, prea putin). Acesta e si motivul pentru care de la 35 de ani am inceput sa apreciez un alt tip de ingrijire, mult mai complexa si care nu se rezuma la efectul superficial al cremelor. By the way, si in aceasta privinta trebuie sa avem grija ce folosim, sunt branduri scumpe, foarte scumpe al caror pret justifica doar renumele, nu neaparat si calitatea. Iar daca renunti la ele, e si mai naspa.

Saptamana asta am trecut prin cea de-a doua sedinta, deoarece e nevoie de trei in total- realizate la cate trei, patru saptamani si dupa aceea peste alte 8 luni. Nu pot spune ca e cel mai mare rasfat ever, pentru ca doare. Dar parca e o durere placuta cand te gandesti la vorba aia din batrani: “Baba sufera la frumusete”.
Povestesc toate astea si repet cuvantul “prejudecati” pentru ca nu mi se pare normal ca subiecte de acest gen sa fie tabu in randul barbatilor. Ingrijirea inseamna respect. In primul rand, pentru tine si apoi pentru cei din jur. Cred ca si femeile au un rol important in povestea asta, trebuie sa inceteze cu declaratii de genul “ei n-au nevoie, e ok asa cu par care le iese din nas, stuf la sprancene, ten imbacsit” samd. Nu zic sa o dam in extrema cealalta, cu masculi-muierizati, dar exista barbatie si un etern masculin care nu tin nici de kilogramele de par pe care le ai pe tine, nici de urmele pe care timpul le lasa pe chipul nostru. Ci de atitudinea potrivita. Ladies, nu uitati ca femeia e oglinda barbatului si se aplica si reciproca! O faceti pentru voi. Merita. Meritati.

Chapeau pentru cremele Ericson! Eu chiar sunt consumator de tratamente corporale, faciale sau capilare si foarte putine lucruri ma (mai) surprind atat de placut. In sine mea, eu cred ca treaba aia cu barbatul care trebuie sa fie un pic mai frumos decat cel pe care nu-l pronunt, e un mare bullshit. Barbatul trebuie sa fie frumos. Punct. Asa cum poate fi.

#mikomed #mikobeauty #mikopalace

IMG_5125

IMG_5198

Tags :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *