• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Show off!

Dincolo de hăhăiala și pupuceala de evenimente care domină peisajul bucureștean, eu chiar cred în prietenie și în valorile ei. Este mare lucru să ai încredere în cineva, în sfaturile și intențiile persoanei care nu te lingușește, poate care te contrazice adesea, însă care va fi mereu alături de tine când vei avea nevoie. Nu vreau să par hater, nu am nimic cu nimeni, doar opinii. De exemplu, nu mi se pare normal, că tot a fost atât de mult dezbătut subiectul orientării sexuale, ca mulți să se folosească de acesta pentru a părea susținătorii dreptății, egalității, libertății (de ai crede că ne lovește un nou val de Iluminism).

denisradu-imbracat

O fi like-ul unitatea de măsură a awarness-ului, dar acțiunea concretă și implicarea sinceră sunt unitatea de măsură a calității umane. Mă deranjează enorm când văd poze pe facebook postate de așa numiții „prieteni” ai comunității LGBT, prin care ne aruncă o doză virtuală de coolness, iar întrebarea este: unde erau când a fost cazul să susțină o cauză reală, precum educarea sexuală a tinerilor, problematica HIV în raport cu persoanele gay? Unde? Că eu nu i-am văzut. Nici măcar pe facebook.

Se încearcă, văd, și mă bucur- ca parada gay de anul acesta să nu mai fie un circ ca și până acum. Mă tem doar că nouă, românilor, ne place atât de mult ideea de show-off, încât s-ar putea să avem parte de el mult timp de azi înainte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *