• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Sensul vietii e s-o traiesti!

Am o vaga banuiala ca nu sunt singurul care se opreste din cand in cand in loc pentru a se intreba despre ce e viata. Viata asta, despre care vorbim atat de multe si pe marginea careia venim cu 7000 de sfaturi si sugestii de cum trebuie ea traita. Ce ne aduce impliniri si multumire. Ce este acela norocul si cum unora dintre noi le este trasat un drum destul de clar, nu neaparat perfect, deseori anevoios, dar macar clar. Altora le sunt date trasee dificile sau care se ascund sub ceata si totul pare o lupta permanenta cu tine insuti si cu ce este in jur, iar “lupta” fiind una nedreapta.

In cazul in care Noi am ales tot ce ni se intampla si suntem direct responsabili pentru ceea ce traim, consider ca e o dovada de masochism dus la extreme. Inconstient, cautam durerea ca pe un tratament al carui efect este sa ne aduca aminte ca suntem vii, ca simtim prin toti porii.

Viata nu e numai cu si despre noi. Carpe Diem nu e un indemn la a te ridica pe un piedestal unde nu mai incape nicio alta persoana, ci este invitatia la a constientiza fiecare simtire ce imbraca momentul. Oamenii creeaza momentele, precum si momentele creeaza oameni.

Ideea este sa razbati cat mai frumos cu putinta, cu bunatate si respect pentru tine, oameni, ceea ce te inconjoara. Ca atunci cand te bucuri la revederea soarelui dupa o perioada intunecata, posomorata.
Asa suntem si noi, conectati la marile ritmuri ale naturii. Nu intamplator ne reintoarcem la Ea, ca si cand ne-a fost predestinata aceasta cautare a datatoarei de viata si frumuseti.

#theblackman

968888_717865358240217_1465846857_n

Tags :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *