• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Schimbi locul, schimbi norocul!

Vorba aia: schimbi locul, schimbi norocul. Sper sa fie adevarata, pentru ca m-am mutat de curand si, evident, prin toate bagajele am ascuns zeci de planuri, idei, dorinta de a face mai multe schimbari in viata mea. Principalul meu obiectiv este sa imi acord timp. Timp pentru mine, pentru ritualurile mele, nu doar sa-mi fac vreun tratament facial sau sa ma tund.

Si pentru ca nimic nu pica din cer, am inceput un curs de initiere in Reiki, am inceput sa aloc timp cititului (sa stau mai putin pe Facebook, so help me God!). Imi doresc sa scap de patima shoppingului compulsiv, stiu ca pana la urma sunt doar niste lucruri si nu ma fac nici mai destept, nici mai frumos, nici mai bun. In schimb, imi doresc sa ma plimb mai mult, sa explorez, sa cunosc oameni noi si povesti frumoase. Sa deschid geamurile larg si sa las soarele sa intre in casa. La propriu si la figurat.

Desigur, orice schimbare de acest gen este mai complexa, asa ca (desi nu imi place) vreau sa ma reapuc de sala si de a trai mai sanatos printr-o alimentatie corespunzatoare. Sa fiu mai sanatos si spiritual, sa le acord timp celor dragi, sa-i ascult. Pentru ca niciun proiect nu e mai important decat acela de a fi om. Ca tot vorbeam de proiecte, tanjesc dupa noi provocari care sa ma scoata din zon de confort, precum #pittiuomo cu Baneasa Shopping City.
Ati observat ca atunci cand faci o lista cu planuri se tot lungeste si parca vrei sa iti faci un update complet de soft? Chiar acum, pe masura ce scriu, ma gandesc ca as putea face atat de multe lucruri, ca nimeni si nimic nu ma poate limita. Apoi imi dau seama ca trebuie sa fiu si realist. Oricat mi-as dori eu sa ma apuc de motociclism sau role, ma voi rezuma la inot si tricicleta electrica. Incep usor, cu mici schimbari, poate sunt temator sau pur si simplu comod.

Ar fi multe de zis, ma bucur tare ca m-am mutat si simt ca e un nou capitol in viata mea. Odata cu acest capitol imi doresc sa diminuez superficialitatea, sa invat sa ma iubesc mai mult si pe mine si pe ceilalti. Si sa ma reintorc la El mai mult decat in trecut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *