• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Schimba-ti viata si parfumul!

Prietenii care ma cunosc de ani buni se mira ce e cu mine si cat o sa ma tina treaba cu sportul. Vorbeam eu despre schimbari, despre faptul ca m-am apucat de sport si ca tintesc o viata mai buna, in care sa am grija de latura spirituala, dar si de corpul meu (pana la urma, un corp avem si ala ne insoteste in toate experientele noastre, bune sau rele). In fine, nu vreau sa ma laud cu ce am inceput eu sa fac, nu despre asta e vorba, ci m-am gandit ca ar fi util sa impartasesc cu voi o problema pe care eu o aveam la sala si pe care sunt sigur ca o au mai multi oameni. Parfumul!!!!

Sincer sa fiu, am niste preferinte clare in materie de note olfactive: tamaia si oudul. Evident, in sala de sport nu au ce cauta nici una, nici alta. Deci, ce era de facut in conditiile in care voiam un parfum special, unic, dar in acelasi timp, lejer? Sa le dau crezare specialistilor de la Beautik Haute Parfumerie care mi-au recomandat Caron, mai precis, singurul lor parfum creat in acest sens, pentru un stil sportiv.

Nu ma omor dupa parfumurile fresh, dar acesta inglobeaza un element care pe mine ma fascineaza la casa Caron. Nu e de mirare ca la WorldClass a inceput sa miroasa a Caron Sport. La inceput de la mine, ulterior si de la Jordan, #mypersonaltrainer, care a ales acelasi parfum de la #BeautikHauteParfumerie, astfel incat la antrenamente sa nu ne mai bombardam cu diverse mirosuri care, imbinate cu cele din sala, te puteau incarca pana la a ti se face rau.

Asadar si prin urmare, daca ati avut problema asta cu parfumul la sala, va recomand sincer sa incercati Caron Sport pe care il gasiti in magazinele #BeautikHauteParfumerie.


#BeautikParfumerie #changeyourlifestylein90days #WorldClass #PT #Nutramino #SmartBalance

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *