• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Sa traiesti (si) pentru tine

Cineva mi-a spus odata ca un om puternic intotdeauna are timp. Pentru ca aceasta este cea mai importanta resursa pe care trebuie sa inveti sa o cultivi de-a lungul anilor. Saptamana trecuta mi-a venit de nenumarate ori sa ma plang de lipsa timpului, pentru ca a fost pe cat de productiva, pe atat de plina. In putinele minute de ragaz am realizat cat de greu cred ca le este celor care lucreaza in corporatii, sub presiunea unor sarcini si indatoriri ce ii alunga de la viata personala, celor care au joburi de 12-14 ore/zi si ajung seara la familiile lor, la copiii ce nu si-au facut temele sau la animalele ce trebuie ingrijite.

Multumesc lui Dumnezeu si mamei mele care m-a batut la cap inca de mic sa fiu puternic, sa nu cedez oricat de mare ar fi obstacolul din calea mea si, astfel, am un job care imi permite sa imbin utilul cu placutul, sa ma bucur de placerile vietii, de cerul senin, o mancare buna sau o excursie binevenita.
Ideea e sa nu ai idei preconcepute referitoare la cariera. Nu trebuie sa renunti la tine pentru ea, se poate lipsi oricine de noi macar cinci minute pe care sa le investesti in ceva care sa iti placa. Sa traiesti (si) pentru tine. In final, cu asta te alegi.

IMG_3422

#theblackman

Tags :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *