• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Run, Dandy, Run!

Hai sa va povestesc o experienta cool si fun de care m-am bucurat de curand: #TheDandyRun 4, organizata de Sava Ionut. Nu am participat la toate editiile, ci doar la ultimele doua, insa gasesc foarte faina aceasta idee: a aduna unele dintre cele mai interesante si diferite personaje care pedaleaza cu stil prin oras.

Nu a fost si cazul meu, pentru ca nu ma incanta foarte mult sa merg pe bicicleta intr-un haos ca cel din Bucuresti. Mai e mult pana sa vedem totul organizat ca in Amsterdam sau Tel Aviv. In pimul rand, din vina noastra, a oamenilor. Evident, am ales alternativa, ca si anul trecut: trotineta!!!

Bref, a fost despre fashion, distractie, zambete si buna dispozitie. M-am imbracat pe masura, alegand un outfit special si posh de la #CacharelRomania. All black, nu ma dezic. Am urcat pe trotineta de la #SmartBalance si, alaturi de Vulpescu (blogger), Jordan Cobilanschi (Personal trainer la WorldClass) si George Pistereanul (actorul) am pornit spre Brici din Floreasca. Acolo ne-am intalnit cu restul invitatilor lui Onu.

Nu stiu daca fetele cand se intalnesc isi admira tinutele, dar noi am facut-o sincer. Era inevitabil cand vedeai ce outfituri care mai de care alese, potentate de atitudine, stil, charisma. Ne-am scaldat un pic la soare, socializare si la un drink, dupa care ne-am organizat si am plecat in grup la Romexpo. Desigur, acolo ne astepta un alt setup si o alta experienta: o expozitie de biciclete care ne-a delectat vizual, dar si un loc in care Cristian Anghel ne-a intampinat cu un Prosecco racoritor.

Prilejul perfect ca sa mai socializam (ca stiti cum e, de vorba nu te saturi niciodata! ), sa acordam mai multa atentie detaliilor tinutelor pe care le purtam, precum si dispozitivelor de deplasare. Ma laud: trotineta mea de la #SmartBalance a facut furori! Am dat o fuga si pana la standul lor, dupa care am petrecut cateva clipe si cu Silvia Cimpeanu, nedandu-mi seama cat de repede si frumos a trecut toata ziua. Alaturi de oameni frumosi, frumos imbracati, educati si mega prietenosi. #mydandyrunners. 

#urbanstoryteller

https://www.facebook.com/HoverboarduriSmartBalance/#SmartBalance
https://www.facebook.com/Cacharel-Romania-208673895815060/#CacharelRomania
https://www.facebook.com/MedicalOptik/#MedicalOptik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *