• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Renunt la caritatea fatisa!

Banii sunt importanti, dar nu cel mai important lucru. Evident, muncesc pentru ei si nu imi e deloc usor, asa cum nimanui probabil nu ii este. Numai ca atunci cand am simtit ca pot face bine, organizand evenimente de mare amploare in scop caritabil, m-am implicat total, 100% inima, 100% suflet, 100% timp si energie. De ce? Pentru ca am crezut cu toata fiinta mea ca fericirea sta in oameni, nu in hartii.

Inainte de asta, ajutam cum puteam- un loc de munca, un sms pentru un caz vazut la televizor, dar am zis ca daca Universul vrea sa fac mai mult, o fac. Nu e o lauda sau falsa modestie, sunt convins ca mai am multe de invatat si pot ajuta din ce in ce mai mult pe masura ce evoluez eu ca om.

De curand am avut ‘The charity fashion show’- un eveniment di granda organizat in 3 oameni, timp de 3 luni, pentru 3 cazuri sociale. Multumesc, Razvan Popa! Am avut 350 de oameni prezenti si multi parteneri carora vreau sa le transmit recunostinta mea. Ce vreau sa subliniez e ca si in astfel de situatii care au un substrat nobil, exista dezamagiri. Pe romaneste, au fost si parteneri care au dat teapa. Nu noua, ci lor insisi, din cauza prostiei/orgoliului/nepasarii. Nu stiu, e treaba lor. Asa sa ii ajute Dumnezeu, ca El stie mai bine!

Ideea e ca ne-am dezumanizat, suntem imuni la emotii, ma tem ca am mancat fructul nepasarii si suntem indiferenti la ce se intampla si cui, cata vreme nu o patim noi. Capra vecinului. Eu cred in semne, cred ca exista ceva mai mult decat ceea ce se vede si nu ma voi lasa batut. Astfel de evenimente nu voi mai face pentru ca sunt expus direct la mizeria care se ascunde in spatele “binelui comun”. Sunt convins ca voi gasi alte cai pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie. Mai e o vorba celebra care se aplica de minune aici: ‘pentru a-L intalni pe Dumnezeu, nu trebuie neaparat sa mergi la Biserica’.

Recunosc, vorbeste dezamagirea din mine.
Recunosc, eu (inca) simt.
Le multumesc celor care au crezut, precum le multumesc si celor care au abandonat acest proiect. Am invatat niste lectii grozave! Dumnezeu sa ne ajute pe toti!

#theblackman

IMG_6633

Tags :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *