• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Red Carpet – Balul Rotary

Saptamana trecuta, la Palatul Parlamentului a avut loc Balul Rotary – balul caritabil al Districtului Rotary Internationt 2241-Romania si Republica Moldova “Salvati inima unui copil”. Seara a inceput cu discursul tinut de catre Radu Popescu, Guvernatorul in exercitiu al Districtului Rotary Internationt 2241, impreuna cu Guvernatorul ales, Marian Mocan, si Raed Arafat, in dubla calitate de Ministru al Sanatatii si de Rotarian.

Evenimentul a fost prezentat de catre Ilinca Vandici, iar partea de licitatie, de catre Liana Stanciu, ajutata de membrii Rotary. Balul de caritate Rotary si-a propus in acest an sa promoveze campania “Salvati inima unui copil”, ce sustine programul de specializare in Israel a unor echipe de chirurgi, anestezisti, pentru specializare de neonatologie – chirurgie cardiaca. Iar prin licitatia pieselor vestimentare, vinurilor de colectie si obiectelor deosebite, donate, Balul Rotary si-a propus si strangerea de fonduri pentru finantarea programului “Salvati inima unui copil”.

Balul Rotary este o manifestare de referinta, demonstrand implicarea Districtului Romania-R.Moldova in proiecte care pot schimba in bine vietile unor oameni si, mai ales, ale unor copii suferinzi. Totodata, balul a reunit vedete, oameni de afaceri, persoane publice si reprezentanti media in cadrul unei atmosfere elegante, unde dess code-ul de Red Carpet era obligatoriu.

 

alexandru ciucu si alina sorescu

 

 

alexandra badoi si jojo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *