• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Rasfata-te! Pentru ca imaginea conteaza

Micile placeri nevinovate! Of, imi place sa ma rasfat si ador sa experimentez lucruri noi cand vine vorba de tratamente corporale. De mai bine de o luna am inceput colaborarea cu domnul doctor Florin Juravle care m-a facut sa devin instant un fan impatimit al doua aparate pe care le foloseste in clinica lui, Statera.

Ce fac ele concret? Unul iti analizeaza pielea fetei (elasticitatea, nivelul de colagen, hidratarea). Rezultatele analizei sunt urmate de recomandarile tipurilor de proceduri si tratamente care ti se potrivesc, dar asta nu e tot- si pentru cat timp e necesar sa le urmezi astfel incat sa ajungi la imaginea dorita. Mi-a placut foarte mult ideea de personalizare a serviciilor. Intre noi fie vorba, toti folosesc acest termen, dar putini il aplica. Si daca tot vorbim de tailored experiences, ti se poate personaliza si propria crema (o poti folosi atat ziua, cat si seara, te tine cam sase saptamani). Costul? 100 euro. Eu ma tot dau cu creme si produse, iar pe luna dadeam mai mult, trebuind sa iau trei creme diferite. Nu-i asa?

Tot la clinica mai gasiti si aparatul de epilare definitiva cu laser. Nu de lunga durata. Definitiva. Aici mi-am facut intretinerea anuala, eu avand facuta astfel de epilare de 7 ani.

De radiofrecventa corporala v-am spus? Ei bine, puteti face si asta, aparatul fiind unul de ultima generatie. Diferenta e ca o poti face si in zonele cu pilozitate si, totodata, cu energie pulsata. La ‘doc’ (cum ii spun Wanda Cojocaru si Rita Muresan), imi voi depigmenta cearcanele acumulate de la oboseala. Traiasca stiinta si progresul tehnologic! Totul e posibil in ziua de azi.

Pe scurt, impreuna cu Monica Munteanu si Giulia Huidu, va recomand #clinicaStatera de pe Kiseleff.

img_3081

img_3082

img_3080

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *