• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Râdem, glumim, futem, plătim!

Merele frumoase pe dinafară sunt otrăvite pe dinăuntru. Nu, nu este din Albă-ca-Zăpada. Este din propria-mi experiență. Am văzut multe transformări la oameni, și mai multe la mine, dar ceea ce am spus rămâne o realitate confirmată atât de legea naturii, cât și de legea firii. O lege nescrisă, dar care își face simțită prezența astăzi, mai mult ca oricând. Căci într-o lume în care frumosul ascunde urâtul și strălucirea maschează gândiri obtuze, nu mă regăsesc decât în tânjirea după autenticitate. Dacă X-ulescu, prieten cu mine, îi face rău lui Y, printr-un raționament logic- nu e logic că va veni un moment în care îmi va face și mie același lucru? O experiență trăită pe propria-mi piele mă face să cred că toți cei care se folosesc de prieteni se folosesc inclusiv de tine și, după,- move on!

Chiar astăzi mi-a atras atenția o fotografie a unei foste prietene cu o Ea la adresa căreia avea numai apelative de genul: „curvă”, „parașută” etc.. Ei, acum sunt prietene! In my humble opinion, cum spune englezul, nu-mi dau seama dacă e maximă curvăsăreală sau dacă Dumnezeu a luminat-o și i-a arătat un adevăr esențial despre ființă. Cert este că nu-mi doresc asemenea oameni prin preajmă. Apreciez de zeci de mii de ori mai mult un om care nu cade pradă darului manipulării sau al satisfacției financiare și care e conștient că ce dai, ți se întoarce. Exact ca în melodia lui Justin Timberlake- „What goes around, comes around”. Mă scuzați, nu-i de mine! De mine e echilibrul, un Yin și Yang ascuns.

În esență, eu rămân cu uimirea, unii cu „fericirea” și alții cu trăitul în iluzia că ei nu o vor păți niciodată! Well, wake up! So help us God!

Locatie: Beautycase Studio www.beautycasestudio.ro
Locatie: Beautycase Studio
www.beautycasestudio.ro

1 thought on “Râdem, glumim, futem, plătim!

    • Author gravatar

      Mda…traim intr o lume in care ipocrizia este la moda.interese ascunse care aduc multumiri de moment…dar oare asta este telul in viata?ca pana la urma cu ce te alegi?cu nimic…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *