• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Putin pentru unii, mult pentru altii, Dar sunt ok pentru mine?

Multumesc! Atat am de zis celor care ma cunosc, dar si celor care nu ma cunosc. Le multumesc tuturor celor care emit judecati de valoare despre mine (fie ei din prima sau din cea de-a doua categorie mai sus mentionate) pentru ca m-au facut sa ma gandesc la mine intr-un fel lipsit de superficialitate. Stiu ca sunt criticat, judecat si ca multi cred vrute si nevrute. Ca ma cunosc, ca nu ma cunosc, nici macar nu conteaza, stim cu totii cum e lumea si care sunt ritualurile ei in materie de a-i defini pe altii. Nu dau cu piatra in nimeni, ca doar si eu cad prada tentatiei de a judeca/rade/critica, insa ma bucur ca totul capata forma unei lectii pe care incep sa o invat din ce in ce mai mult.
Sincer sa fiu, nu imi dau seama de ce simtim nevoia asta puerila de a ne comporta in acest fel, indiferent de varsta, refuzand cu desavarsire sa fim autentici, sinceri in gandire si in exprimare, sa fim noi. Incerc si chiar depun eforturi sa imi dau seama de ce fac lucruri din astea si cum ma pot schimba. In prima faza, am ales sa merg la psiholog si pe locul II, imi dau zilnic palme cand gresesc spunandu-mi ca nu e ok sa ma comport astfel.

Faptul ca lucrez in lumea mondena, considerata de multi definitia superficialitatii si a ipocriziei (trebuie sa va confirm, asa este!), m-a facut sa caut exceptiile si nu mi-a trebuit mult sa le gasesc. De ce? Pentru ca noi alegem cum si ce vrem sa fim. Restul, nu e treaba nimanui. Se vorbeste mult despre libertate, sa fii tu, bla bla, dar faptul ca incercam sa fim noi insine e greu de agreat de multi, asta din lipsa de cultura si deschidere a noastra, ca indivizi.

Pentru unii sunt prea putin. E greu sa ii multumesti pe toti, dar nici nu mi-am propus asta. In urma cu ceva ani, era unul dintre scopurile mele, pana cand mi-am dat seama ca nu sunt Sisif si nu ar trebui sa joc in piesa asta. Astazi incerc sa ma multumesc pe mine, sa ma descopar, sa invat a ma iubi si a convietui cu mine. In acelasi corp, in acelasi cap, in acelasi suflet. Abia apoi pot avea pretentii de la ceilalti.

FullSizeRender

#theblackman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *