• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

PsiheDelia a creat o psihoza de toata frumusetea!

A venit momentul unui nou concert marca @instadelia, cu 3 zile de Sala Palatului, primul artist roman care a facut asta si caruia i a si iesit.

PsiheDelia un concert plin de culoare, de nou, o regie si o coregrafie geniale, o multime vibranda, iar Delia desavarsita ca ntotdeauna. Din fericire o cunosc si personal, si n realitate este o femeie plina de viata si care nu zice niciodata ca nu mai poate. Deci, uite ca se poate.

Usor nu este, sa performezi n ore, in n zile, live, plus munca care are loc cu 6 luni inainte in care Razvan Munteanu sotul Deliei are un rol primordial in a iesi totul ca la carte. Si uite ca a iesit.
Eu cu Monica Munteanu, ne am ocupat ca de fiecare data de zona VIP, unde am fost sustinuti de catre parteneri dragi noua pe care merita sa i mentionez si sa le multumim pentru sustinere: Zen Sushi, Turquoise Restaurant si Morpho Bucharest.

Tot ce s a intamplat este o munca enorma, cu o echipa mare de profesionisti in spate, si care au facut posibil sa aiba loc show ului anului 2017.

Da, pentru mine asa a fost si cred ca si pentru multi altii care au fost prezenti in cele 3 zile de spectacol.

@instadelia rulzzz @razvanmunteanu @edvigia @anatreaba @catmusic @globalrecords @monicamunteanu
#PsiheDelia #blackteam #urbanstorytellers #tshirtfactory

IMG_1782 (1)

IMG_1864 (1)

IMG_1865 (1)

IMG_1866 (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *