• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Prețul corect al ideii de glamour

Scriu acum cu oboseala celui care a alergat toată ziua, dar cu mulțumirea celui care iubește ceea ce face. Și cred că este mare lucru să ai un job care să te împlinească, care să îți aducă la finalul serii acel zâmbet de satisfacție care îți amintește că poți, că nimic nu e imposibil și că cel mai important lucru e să crezi în munca ta. Dincolo de glamour, de fotografii superbe cu oameni ca ieșiți din cutie, dincolo de branduri și produse exclusiviste, de accesul la evenimente inedite și cunoștințe din cele mai înalte cercuri, toți suntem la fel. Oameni. Ne doare la fel de tare capul, dăm cu aspiratorul, spălăm vase, călcăm haine. Ne emoționăm ușor, ne întristăm la fel, dar mai ales, muncim până la epuizare. Iar pentru cei care, privind din exterior, au impresia că viața mea/a noastră e o continuă distracție, aș vrea să spun un singur lucru: e ca în teatru- cel mai greu e să faci comedii, căci drame pot cu toții.

Viața mea e incredibil de frumoasă, dar acest soi de frumusețe se întreține prin muncă asiduă, consecvență și perseverență. Prin timp învestit în oameni, evenimente și în mine. Uneori poate chiar nu ai chef să mergi la evenimente, poate chiar nu ai chef să te aranjezi sau să stai trei ore într-un salon de înfrumusețare. Se întâmplă să ai o zi, o săptămână în care cel mai uman lucru e să te delași pentru ca apoi să îți revii. Eu nu am așa ceva. Din respect pentru ceea ce fac și pentru oamenii din jurul meu- tuturor le place să se lovească de un ambalaj atractiv, mereu cu zâmbetul pe buze.

Pe pagina mea de facebook nu veți găsi poze făcute când alerg după vouchere, aranjamente florale, dând telefoane sau încurcându-mă în dezordinea din casă. Veți găsi doar fotografii frumoase, cele mai multe de la evenimente, însoțit de vedete pe care ieri le admiram de la distanță, iar azi îmi sunt prieteni apropiați. Denis cel simplu, Denis cel monden. Omul. Cel care astăzi înțelege cât de greu atârnă ideea de glamour, la mine doar 30% din cât atârnă la vedetele ce trebuie să arate mereu impecabil, să zâmbească și să dea autografe ca și când n-ar fi auzit în viața lor de-o banală durere de burtă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *