• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Pitti Uomo 90 / Florence – powered by Baneasa Shopping City

S-a incheiat si #pittiuomo90, o editie cu totul deosebita care a reprezentat pentru multi invitati mai mult decat o experienta la un alt nivel fata de cele precedente. A fost cald, frumos. Vara. Iar asta a insemnat o invitatie discreta la exprimare prin culori, texturi, stiluri eliberate de corvoada factorilor exteriori si posibilitatea de a jongla cu si intre ele pana la obtinerea unei imagini care am remarcat ca a prins foarte bine. Am ramas cu un zambet pe buze gratie oamenilor frumosi (la propriu si la figurat) pe care i-am intalnit, by the way-mult mai multi decat la editia din ianuarie. Imbracati in stil japonez, gotic, stil tare drag mie sau eleganti, respectand liniile simple, clasice, simple, dar nu simpliste, melanjul de look-uri a fost pur si simplu spectaculos. #pittimagine ramane totusi un targ al elegantei, al culorilor si accesoriilor inedite.

#baneasagoestopitti a fost un proiect care a avut drept scop redefinirea ideii de Frumos intr-un loc pe masura, iar asocierea cu acest targ a demonstrat ca Bucurestiul este pe harta expriementelor neconventionale, out of the box, unde #baneasashoppingcity propune o abordare fresh, indrazneata prin asocieri cool de imagine.

Am fost insotiti de fotograful nostru preferat, #thestoryalist, care a surprins tinutele, momentele, oamenii veniti in numar mare la aceasta editie. Poze si filmari in timp real, demonstrand ca prezentul este cel care conteaza.
#blackteam la #pittimagine a insemnat o exprienta cu o deschidere mai mare catre Frumos, bun gust si inedit. Pana la urma, vorbim de locul in care se da tonul modei masculine, unde #menswear capata alte valente si unde fiecare se exprima asa cum simte, asa cum ii place, asa cum priveste autenticitatea. Nu ma refer la haine, pentru ca in the end, doar atitudinea si charisma sunt semnatura care conteaza. Plus lejeritatea prin care poti purta o tinuta complexa.
Chapeau! Pentru toti participantii, pentru tot efortul din spatele lucrurilor minunate care se intampla cu ajutorul oamenilor, efort din toate punctele de vedere despre care toate lumea stie, dar putini il accepta ca atare.

#baneasagoestopitti #pittimagine #pittiuomo90 #menswear #thestoryalist #blackteam #pittipeople #florence #fashion #mensfashion #style #attitude #firenze #florence #pittiuomo2016 #menstyle #gentleman #instafashion #streetstyle #streetfashion #sartorial #dandy #dapper #bespoke #suit #yourphotographer #iseeyou #followme #marieollie #blackteam #urbanstorytellers @thestoryalist @baneasashoppingcity

FullSizeRender (1)

FullSizeRender

IMG_0060

IMG_0070

IMG_0126

IMG_0127

IMG_0135

IMG_9711

IMG_9721

IMG_9879

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *