• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Petreceri de Bucuresti si oameni fara povesti

Sunt petrecaret, recunosc. Nu neaparat in acceptiune clasica, ci si impus de job-ul meu care presupune sa organizez si sa iau parte la felurite evenimente si party-uri. Dar sunt si observator. Din aceasta perspectiva, pot spune ca exista cateva petreceri in Bucuresti, anuale chiar, la care merg exact aceiasi oameni. Aceeasi gasca, fara exagerari. Nu e nimic rau, Doamne ajuta(-i) sa ramana tot ei… Ca pentru altii nu sunt buni.

Ce ma deranjeaza e ca ei ‘vand’ ceva si nu stiu cum prostesc sponsorii, inclusiv clientii, pentru ca nimeni nu cumpara nimic, de fapt. Nici intre ei, nici altii de pe urma lor, iar in the end sunt aceleasi chipuri, aceleasi zambete false, aceleasi posibilitati financiare cosmetizate. The same shit, toata lumea fericita si cu lacrimi pe obraz.

Sa lamurim o treaba, nu sunt invidios, chiar apreciez reusita lor. Chapeau! Sunt doar carcatos, Dumnezeu stie, pentru ca eu am alte valori cand vine vorba de activitatea profesionala si relatiile interumane. Un pic de autenticitate si plus valoare, ca altfel nu ajungi niciun profesionist si niciun om mai bun.

Ma roade curiozitatea, pentru ca am multe intrebari si sunt vrajit de strategia lor coloniala prin care reusesc sa fraiereasca atata lume. E minunat, da, sa poti aduna gasca de sambata seara la un party sponsorizat care se cuantifica doar in efecte bahice! Ei, daca merge, de ce nu? Pana la urma, traim in Romania si totul e posibil. Cine a zis ca America e taramul tuturor posibilitatilor nu trecuse pe la noi. Aici ulciorul merge de multe ori la apa.
La noi fura cine poate, scapa cine vrea, cu bani cu tot. :)) Teapa e noul simbol national.
Noi sa fim sanatosi, ca viata-i scurta, stim ca avem doar una… Si afara-i vara!

IMG_0596

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *