• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Odă pentru CityDent

Eu am o vorbă: îți dai seama de om după dinți. Mi se pare că acest aspect ține atât de igienă, cât și de estetică, tocmai de aceea pun mare preț pe o dantură nu neapărat perfectă, dar întotdeauna îngrijită. Că tot vorbim despre dinți, acum doi ani am ajuns la CityDent pentru a mă ocupa de partea de PR vreme de trei luni. Ei, uite așa am ajuns să devenim prieteni, mai ales datorită aparatului dentar pe care nu l-am purtat (nu că aș fi avut ceva cu el și cu ideea de a purta aparat, ci pentru că mandibula de jos era mai slab dezvoltată. În linii mari, riscam să îmi cadă dinții în timp).

A fost un drum lung, anevoios, cu măsele de minte extrase, afte, răni și dureri după fiecare control lunar. Cred că putem fi de acord că durerile de dinți sunt printre cele mai urâte, iar din cauza asta avem și o reticență în a merge la stomatolog. Mulți dintre cei care mă cunoșteau mă întrebau dacă mai rezist, că ei nu ar putea. Nu mai zic de scobitori prin toate gențile, buzunarele și minunatul duș bucal pe care l-am ținut pe post de mobilier!

Nu am amintit de experiența mea ca să mă vaiet, din contră, pentru a sublinia importanța unei astfel de situații în viața fiecăruia dintre noi. Pentru că nimic din ce ține de sănătate în general și sănătatea dinților în special nu poate fi tratat cu superficialitate, ci cu încredere. Încrederea într-o mână de specialiști alături de care să formezi o echipă care are un scop comun: zâmbetul ideal.

Pe scurt, dacă aș lua-o de la capăt, aș alege tot CityDent. Rezultatul e minunat, iar după albire sunt tot mai des întrebat dacă sunt dinții mei. Me happy!
P.S.: Încă port o gutieră. Noaptea, ce-i drept, dar tot horror este. :))))

citydent

Tags :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *