• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

O mama tanara si frumoasa. O artista pe nume Giulia Anghelescu Huidu!

1. Cine este Giulia in momentul de fata in comparatie cu debutul? Giulia este o femeie implinita cu o familie frumoasa si o cariera pentru care munceste cu acelasi drag chiar si dupa 25 de ani de la debut. Acum stiu foarte bine ce imi doresc si nu mai exista niciun lucru care sa ma opreasca sa nu ajung acolo unde am visat. Cand eram pustoaica aveam impresia ca totul este foarte usor de obtinut si credeam ca toate lucrurile mi se cuvin, astazi stiu sa ma bucur cu adevarat de fiecare realizare, sa multumesc pentru fiecare pas inainte si stiu ca nu exista esec ci doar lectii din care trebuie sa invat ceva.

2. Mama, sotie, fiica, prietena, cantareata, care este ordinea corecta si cum le imbina? Ordinea corecta nu exista ci doar puterea de a jongla cu fiecare dintre aceste roluri. E foarte greu sa le fac pe toate in acelasi timp asa ca trebuie sa stiu care imi sunt prioritatile. Sunt doar o femeie care se bucura in fiecare moment de viata si care stie sa isi organizeze treburile astfel incat sa aiba timp sa fie si mama si sotie si artist si prietena si fiica.

3. Cat de greu este ‘to be a singer’ casatorita in Ro? Imi amintesc ca pe vremuri, cand faceam parte din trupa Candy, nu aveam voie sa spunem ca avem iubiti ca sa nu dezamagim fanii acum situatia s-a schimbat. Nu e deloc greu sa fii artist casatorit ba dimpotriva. Ai un statut pe care ti-l asumi din momentul in care spui “Da” si atata timp cat tu respiri fericire fanii tai vor simti asta.

4. Nu multa lume stie ca ai un blog, de ce nu il promovezi mai mult? Siteul meu este la inceput de drum iar eu incerc sa ma acomodez cu rolul de bloggerita, poate de asta nu m-am ocupat prea mult de promovarea lui. Mygiulia.ro este un proiect la care tin foarte mult si pentru care muncesc enorm si sunt sigura ca usor usor va deveni si atat de cunoscut precum merita sa fie.

5. Explica cat de greu este sa te mentii bine, fiind mama a doi copii? Bine trebuie sa fii si psihic si fizic. Trebuie sa ai o vointa de fier, sa fii foarte organizata si sa stii ca daca tu esti bine cu tine iti va fi mult mai usor sa faci orice. Eu imi doresc sa fiu un exemplu pentru copiii mei. Daca ei au o mama fericita atunci si lor le va fi bine. Faptul ca pe langa cele 1000 de lucruri pe care le fac in fiecare zi imi pastrez timp si pentru mine, ca femeie, cred ca ma ajuta sa pastrez un echilibru.

6. Care ti sunt planurile de viitor pe plan profesional? Abia astept sa lansez piesa noua, lucru care se va intampla pana la 1 octombrie. Este un cantec pe care il avem pregatit de ceva timp, de care sunt foarte legata si care va aduce si o colaborare neasteptata. Cred ca am ajuns in punctul in care imi pot asuma cu usurinta fiecare lucru pe care il fac in cariera mea si lucrul asta imi da o libertate fantastica.

7. Ce ii sfatuiesti pe cei tineri care si doresc o cariera de ‘cantaciosi’? Sa aiba multa vointa, rabdare si incredere ca vor reusi. Toate lucrurile se intampla doar atunci cand e scris sa se intample.

image3

image2

image1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *