• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Nu blamez, nu judec, ma exprim!

Scopul acestei postari nu este de a ma justifica in vreun fel, ci a de a lamuri niste lucruri, pentru ca ma deranjeaza ipocrizia. Si a altora, si a mea. Asa ca incerc, pe cat posibil, sa fiu cat mai transparent.
De cand m-am apucat de PR, am trecut prin enorm de multe experiente. Am fost si la inceput, sunt si acum controversat. Nu ma intereseaza cum au ajuns unii PR sau cum si-au facut agentii. Stiu despre mine ca am muncit mult, acum muncesc si mai mult, dar dorm linistit noaptea, fiind recunoscator pentru tot.

De la inceput mi-am dorit sa fiu atipic. In continuare fac asta, iar cata vreme nu imi afecteaza munca, ci din contra, nu inteleg de ce ii priveste pe altii. E treaba mea, rectific, e dreptul meu sa experimentez, sa ma dezvolt si sa imi caut fericirea in viata dupa alte coordonate decat cele general agreate.

Nu imi place alienarea, nu vreau sa raman singur, plin de regrete si frustrari. Se stie deja: ‘cum iti asterni, asa dormi’. Imi creez singur propriile amintiri, stiu pe cine vreau sa includ in ele si pe cine nu. Nu afectez si nu discut in niciun fel libertatea cuiva, asa ca am pretentia ca si mie sa mi se respecte.

Cui nu-i convine, sa intoarca capul, sa nu citeasca, sa nu dea like si sa-si vada de propria viata! Daca am face toti acest lucru, multe capre s-ar salva. So help us God!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *