• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Norma de o stea Michelin

Cui nu-i place tot ce este mai bun? Mie, cu siguranta, in mod deosebit! Spun acest lucru pornind de la constatarea ca in ultimii ani am mancat in cele mai bune restaurante din tara si nu numai, dar cu modestia celui care stie ca in continuare sunt multe de descoperit. Am realizat ca oricat de mult ne-am rasfata si antrena papilele gustative, exista inovatie in prepararea mancarii, iar acest lucru face tabula rasa cu tot ce stiam despre gusturile noastre.
De curand am avut o experienta inedita la Norma, unde chef Sidia a pregatit un meniu de degustation avand la baza trufa alba. Doar este perioada ei! (Tuber magnatum pico)

Pentru a completa experienta, cei de la Norma au invitat si un somelier alaturi de care chef Sidia a explorat paleta gusturilor din fiecare farfurie. Toate dishurile au fost create cu mult bun gust (la propriu si la figurat). De la consomme-ul de rata, pana la felul principal din porumbel si terminand cu un desert special din ciocolata alba, asocierea cu vinurile albe si rosii atent selectionate de la Cramele Halewood a fost declaratia iubirii pentru rafinament.

Ma bucur ca am avut ocazia sa petrec o seara de o stea Michelin in mijlocul Bucurestiului, alaturi de Monica Munteanu, Andrei Vulpescu si Vasile Alina. Gratie lui chef Sidia, care ne demonstreaza prin ceea ce face ca viata are gust. Si e al naibii de bun!

img_2270

img_2271

img_2273

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *