• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

My #summerwell2016

Nici nu imi dau seama in ce zi suntem azi, pentru ca weekendul acesta prelungit si incarcat de emotii faine m-a deconectat nu numai de la viata cea de toate zilele, cat si de la gandurile care adesea ma oboseau. The story begins with #summerwell2016 (multam, MM!) si continua cu oamenii deosebiti pe care i-am regasit dupa o perioada agitata. Nu m-am plimbat prea mult, dupa cum spuneam, am stat pur si simplu in #lazybag-ul meu black (www.lazybag.ro), pe care l-am pus fix in mijlocul multimii. De acolo am incercat sa ascult Borns, culmea, am si reusit o melodie!

Cert este un lucru: atmosfera exceptionala! Baietii care au organizat minunatul festival s-au autodepasit, reusind sa aduca o gramada de nume mari pe scena, precum si un public numeros, de calitate.
Atunci cand stai pur si simplu, uitand de tine, ii vezi pe ceilalti, ii asculti, ii simti. Am auzit comparatii cu festivaluri din tara, dar nu asta e ideea. Eu ma bucur sa fie cat mai multe, oriunde si peste tot in Romania! Hai sa le apreciem munca tuturor celor care nu doar vorbesc, ci fac ceva si sa nu mai comparam. In fond, tot noi ne bucuram de ele.

Se spune ca nu conteaza unde mergi daca esti in compania potrivita. Eu m-am simtit bine alaturi de oameni dragi mie: MM, Vanea, Radu, Pia, Gabi, Vulpescu, Alina, Otrava, Enciu, familia Tanase 🙂 si asta a contat cel mai mult. Atmosfera, vibratia, locul, toate au compus o experienta incredibila. Well… marturisesc ca n-am rezistat pana la Hurts (dar nu am regrete, i-am ascultat tot cu MM si Vanea acum doi ani, la Romexpo). ?

Ce am facut in rest? Am mancat la #normadining, unde era si chef Sidia. M-am pozat cu el, desigur.
Am dat si peste Andreea Beekman, am facut o poza 360 grade foarte cool. M-am intalnit cu multi cunoscuti, unii dintre ei fanii de necontestat ai artistilor din ambele seri. Pe scurt, despre un weekend lung… Cam frumos! Cu toate ca am ratat Delia si Rihanna din cauza unei enterocolite. Noroc cu Facebook-ul, m-am simtit de parca as fi fost acolo. Deci, un weekend aproape perfect! ✌️

#livada #orange #summerwell #lazybag #theblackman

FullSizeRender (1)

IMG_1860

IMG_1859

IMG_1856

FullSizeRender

IMG_1850

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *