• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

My new tool: Marionnaud Men

Nu e niciun secret ca toate se trag din copilarie. Una dintre ‘bubele’ mele frumoase e pasiunea pentru produse cosmetice si de ingrijire personala insuflata de mama. De la parfumuri (oh, God, viciul suprem) si pana la deodorante, creme, tratamente etc.

De-a lungul anilor am tot testat si experimentat diverse game- luxury, profesionale, medicale, multe dintre ele nefiind exclusiv pentru barbati (nici nu cred in exclusivitati de genul), fara sa ajung sa-mi pun vreo rochie. :))

Astfel am reusit sa ma prind nu numai de eficienta lor, ca asta e o treaba relativa si depinde de ph-ul fiecaruia, iar pe sistemul iarna nu-i ca vara, barbatii nu-s ca femeile. De curand am testat un chit de la Marionnaud Men care m-a surprins placut cu o gama variata de produse destinate tuturor nevoilor. De la curatare, pana la ingrijire.

Eu, care de ceva timp (nu foarte mult) am ajuns un impatimit al mersului la sala- am testat pe langa aceasta gama de care vorbesc si parfumul YSL Sport. Light si fresh, complet diferit fata de ‘tamaile’ mele, nu face pe nimeni sa strambe din nas.

Efectul e pozitiv pentru mine, produsele fiind tot ce incercam sa gasesc de-a lungul timpului. Pe scurt: o gama completa si totodata usor de carat dupa mine la sala sau cand plec din tara.

Just try it: #MarionnaudMen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *