• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

My #ericson face

Sunt Denis si sunt obsedat de ingrijire. Nu e prima data cand sustin ca mixul acesta de fragilitate si frumusete care ne caracterizeaza pe noi, oamenii, schiteaza o datorie majora pe care o avem fata de noi insine. Sa ne respectam. Ce mancam, ce bem, ce creme folosim, da, toate conteaza. Toti din jurul meu stiu ca sunt fan inrait al cremelor de ingrijire corporala, dar mai ales, faciala. Colaborez cu saloane de mai bine de sase ani, ma dau cu creme de 18 ani, deci as putea spune ca am ceva experienta in domeniu. Stiu ce inseamna calitatea si ce inseamna un brand, din pacate nu intotdeauna cel din urma o garanteaza pe cea dintai.

De un an am trecut la etapa urmatoare, ingrijirea profunda pe care o dobandesc prin injectari cu vitamine, aminoacizi si acid hialuronic, toate pentru hidratare in profunzime. Iar cei care inca au prejudecati intr-o lume a informatiei, ar trebui sa citeasca mai mult. E un must sa ne documentam si sa intelegem pentru evolutia noastra ca nu e suficient ca produsul pe care il folosim sa fie scump si sub semnatura unei mari case. Conteaza mult si ce mananci, cat dormi, cata apa bei, mediul in care traiesti. Crema influenteaza, dar in anumite proportii. In plus, trebuie sa stii ce fel de ten ai, caci nu le prieste tuturor acelasi produs.

Sa ai grija de tine este un procedeu complex care nu poate fi realizat exclusiv acasa. In primul rand, nu ai cele necesare si nici know-how-ul in baza caruia sa iti cunosti mai mult decat epiderma, intreg organismul. Mersul la salon este important, pentru ca initiezi un dialog cu oameni ce iti pot deveni parteneri de nadejde in lupta impotriva efectelor pe care trecerea timpului le lasa asupra chipului nostru. Si asta nu e valabila doar pentru femei. Punctele negre se vad urat la oricine, nu? Din fericire, am observat ca si barbatii s-au destupat si incep sa aiba grija de ei. La #mikolife, unde imi fac curatirea, injectarile si tratamentele de beauty, am descoperit #ericson, un brand de origine franceza care contine o gama generoasa de produse (nu ma apuc sa scriu despre ele, nici nu ma pricep foarte bine si nici nu vreau sa fur jobul Biancai Nutu, specialista care sigur stie despre ce vorbesc).
Una peste alta, am inceput sa folosesc gama #ericson si sunt incantat. Puteti da search pe google si veti gasi recenzii facute de altii mai avizati ca mine. Un ten frumos, sanatos vine atat de interior, dar cu ajutor- si din exterior, protejandu-l de factori externi tot mai nocivi.

#mikolife #mikomed #ericson #theblackman #urbanstorytellers

FullSizeRender

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *