• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Mihaela Bunea, dincolo de minunatii sani!

Se tot spune ca romancele sunt frumoase. Da, cam asa este, iar pe masura ce scriu imi vine in minte imaginea unei femei pe care o admir sincer, dincolo de minunatii sani care fura privirea oricui si dincolo de corpul super tonifiat care te lasa fara cuvinte. Mihaela Bunea, despre tine e vorba.

Cochetez de multi ani cu salile de sport (nu s-ar zice, I know :)) ), dar observ ca muschii mei au o memorie foarte buna de vreme ce oscilatiile de greutate nu au reusit sa ma domine, aratand inca bine si in linie cu ceea ce mi-am propus, chit ca varsta incepe sa isi arate ‘coltii’ care musca cu pofta din muschi.

Ce apreciez la Mihaela Bunea este ca stie sa combine feminitatea cu masculinitatea, gratia cu forta. Sa te inspire si motiveze in prima faza pentru ca ulterior sa iti schimbe perceptia asupra limitelor corpului uman prin efort fizic sustinut. Am urmat zeci de programe de slabit, am avut antrenori personali care mai de care si sincer, niciunul nu m-a invatat cum sa stau corect si sa lucrez, cat si de ce, toti ma bagau direct la aparate si greutati. Uite ca Bunea stie. Si ce e special la antrenamentele cu ea e ca te face sa te bucuri de fiecare minut. Cu toate ca la final pleci labus. :)))

Cu ajutorul Mihaelei si al Alinei Stoica, medicul nutritionist de la #mikomed, am reusit la #mikogym sa scap de vreo 7 kilograme in doar doua luni, fix cat imi propusesem. Stiu ca stiti, toata lumea stie, dar important e sa intelegi de ce- fara dieta, doar prin sport, e al naibii de greu sa slabesti. Cu atat mai mult cand ai un metabolism incet sau cand vrei rezultate pe termen lung.

Visez la patratele, multe vene la vedere, dar e un sacrificiu, o munca titanica pe care imi dau seama ca nu sunt pregatit sa o fac. Nu as putea (inca) sa renunt la atat de multe, chit ca dieta initiala a capatat conturul unui stil de viata in care cred cu tarie. Am renuntat deja la dulciuri, sucuri carbogazoase, carne multa, paine si am ales alimente mai naturale, sanatoase (desigur, in limita a ceea ce mai gasim sanatos pe piata).
Astfel a reusit Mihaela Bunea sa imi schimbe stilul de viata si nu numai, pentru ca mi s-au schimbat inclusiv ideile pe care le aveam despre relatia sport-sanatate-frumusete. Curand, impreuna cu Alina Stoica, Gabriela Simion si Monica Munteanu voi reveni cu un update pe tema aceasta. Shhht, e vorba despre niste programe complete ale unui nou stil de viata. Look good, feel good!

#dietagymfood #getinshape #behealty #stayyounger #beYou

IMG_1148

IMG_1147

IMG_1146

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *