• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Mai bine regreta ce ai facut, decat ce nu ai facut!

Un dicton greu de acceptat, pentru ca sunt si lucruri poate urate pentru tine pe care nu ai cum sa nu le regreti, sau patanii, etc.. mai bine ar fi sa le dam uitarii si bine ca exista uitarea, ca altfel nu stiu ce ne-am fi facut! Am fi fost coplesiti de atatea sentimente contradictorii si nu cred ca le-am fi putut duce ramanand in continuare oameni.

Eu vad treaba asta ca pe un bumerang, ca de altfel mai tot ce facem, orice actiune are si o reactiune. Vorba Monicai, faci bine, ti se intoarce bine. E greu sa gandesti numai pozitiv si sa imprastii in jurul tau doar praf de unicorn si pulbere de stele, idealul asta ar fi si astfel titlul meu ar face sens. Daca faci numai lucruri ok, de ce le-ai mai regreta?!

Dar oameni suntem, avem si un intuneric in noi, gresim, lovim, ranim, regretam si in viata exista o balanta intre bine si rau. Daca am reusi numai sa gasim acel echilibru, sa evitam caderea intr-o parte sau in alta, eliberandu-ne astfel de multe poveri si incarcaturi emotionale, care din pacate ajung sa ne afecteze inclusiv fizic la un moment dat!

Nu dau sfaturi de viata, nu imi permit. Gandesc pur si simplu in scris cu ‘voce tare’ ca sa se lipeasca de mine si sa ma mulez pe ce-mi apare in cale. Sa ma adaptez, imunizez, pastrandu-mi in continuare sensibilitatea. Astfel, pot lua deciziile ok pentru mine, ca mai tarziu sa nu pot afirma: daca as fi facut aia… cum ar fi fost, etc…

Be you, be unique!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *