• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Lush lanseaza “Emotional Brilliance”

Odata cu lansarea noii game de machiaj, in Romania s-a deschis un nou magazin Lush in Centrul Istoric, pe strada Franceza, acesta fiind un motiv in plus sa sarbatorim Lush Romania.

Paleta de culori Emotional Brilliance vorbeste despre starile tale emotionale intr-un anumit moment al vietii. Emotiile se pot schimba pe parcursul intregii zile asa ca dimineata se cere sa fii RESPONSABIL, dar spre sfarsitul zile te vei surprinde plin de FARMEC.

Cel mai senzational aspect al acestei noi colectii este ca iti poate schimba viata de acum inainte, ajutandu-te sa iei mai usor decizii. Trebuie sa alegi culorile dupa instinct fara sa pierzi prea mult timp analizandu-le si asociindu-le. Vezi ce spun acele culori despre felul in care te simti acum. Fa o scurta trecere in revista a fiecarei culori, apoi per total, pentru intreg grupul de culori si vezi cum se sprijina una pe cealalta. Nu exista o metoda corecta sau gresita de a le interpreta. Fiecare culoare inseamna ceva pentru tine acum. Culoarea in sine te defineste pe tine si starea ta de spirit, spune totul despre tine.

Noul pe care il asteptati de mult, este la doar 1…2…3…pasi departare de tine! Bucurati-va de el!

Invata sa-ti alegi emotiile zilnice pentru mai multa incredere in tine. Pune-ti in valoare calitatile si simte-te bine in pielea ta alegand culorile care te definesc in acel momenta al zilei. Viata si look-ul sunt mereu in miscare, tine pasul cu ele.

Colectia de machiaj natural de la Lush este creata manual, cu cele mai proaspete ingrediente, fara parfum sau uleiuri puternic parfumate pentru a preveni iritatiile. Baza acestor produse este creata dintr-un mix de ceara din trandafiri si candelila, la care se adauga uleiul de jojoba pentru a hidrata pielea dar si pentru a fixa machiajul, astfel incat sa te simti in forma pe parcursul intregii zile.

Paleta larga de culori, plina de vibratie, garanteaza un look spectaculos, natural ca si tine, unic ca orice moment al vietii tale. Evenimentul Emotional Brilliance a fost organizat in colaborare cu: Evian, Armand, Schlumberger si Becker Bester.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *