• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti
Articole
Legacy for me

Legacy for me

Se spune că dacă vrei să îți faci o idee despre cineva, nu te uiți la felul în care este îmbrăcat, ci la accesorii. Da, cred cu tărie că ele ne diferențiază. Poate fi ceva extrem de simplu sau eclectic, prețios sau creativ, unicat sau produs în serie, detaliile pe care le afișăm se transformă în chei de interpretare a propriei individualități. Într-o vreme în care oamenii în sine au devenit accesorii pentru alți oameni, pe care îi porți în funcție de context și evenimente, de care te descotorosești la fel de lesne când luminile de sting, eu prefer metalele reci pe post de accesorii și să cred că nu ne-am pierdut căldura ce ne face umani.

denisradu

Poate sună clișeic, dar e cât se poate de real și testat de mine. Nu cantitatea contează, ci calitatea, așa că nu am multe accesorii, însă nu pot pleca fără inelele mele Jai Dam, Goti și Margiela, brățările Jai Dam, Two Lines of Love sau Catherine Michiels Fine Custom, portofelul și port visit-ul semnate Louis Vuitton, ochelarii Ray-Ban, Mykita și Tom Ford. Ideile mi le notez cu stiloul vintage Mont Blanc în agenda Armani, ale cărei dimensiuni transformă un obiect estetic într-unul extrem de practic, care își găsește mereu locul în ghiozdanul Ab a brand apart. Colierul Vagabond a fost impregnat de inconfundabilele note ale parfumului Rundholz. Miroase a vremuri bune, același mesaj răsună din căștile Bang&Olufsen- le vei găsi cu siguranță în plicul Vagabond pe care îl port la evenimente.

Da, cred în accesorii și în puterea lor de a ne defini, de a ne spori încrederea în sine, dar mai ales, de a transmite mesaje fără să conteze cuvintele. Nu ne încălzesc, dar nici nu ne rănesc. Pentru mine, sunt un fel de „legacy”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *