• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

La Vella Summer

Am mai zis, am mai scris si sunt convins: nimic nu e intamplator! Iar jobul mi-o demonstreaza de atatea ori, incat nu pot ignora cat de ciudata (in sensul bun) e viata. Doar un exemplu, in acest sens- anul trecut am pornit alaturi de un prieten catre Cazanele Dunarii, undeva in Dubova, dupa Craiova. Nu ma omor dupa mersul cu masina ‘n’ ore, mai ales vara. Ce-i drept, la Craiova mai fusesem si stiam ca facem 3 ore si, dar intr-un final am ajuns. Ei, acum e acum, ca n-am ajuns oriunde, ci intr-un peisaj magnific in care muntii si Dunarea se imbratisau sfios. Caldura mare, mon cher, parcam, coboram in fata a doua porti mari (nimic deosebit poate pana aici). Vazusem poze cu acest loc, dar realitatea e coplesitoare cand vine vorba de a simti frumusetea unui peisaj.

Cand am intrat am descoperit un loc fain rau, o terasa superba, hamace, doua piscine, jacuzzi, restaurant, tot ce vrei si nu-ti imaginezi. Fix pe malul Dunarii, privind muntii de vis-a-vis, proiectandu-te intr-un vis. Am stat o singura seara, dar enough to fall in love. Sau, ca sa ma exprim in spirit oltenesc, statui, plecai, dar ramasei cu gandul.

A trecut si vara anului 2015, iar in iarna aceasta am fost contactat de “vinovatii” pentru emotia care m-a incercat atunci. Karma, Universul, ceva i-a adus pe oamenii din spatele acestui fain proiect pentru o colaborare intre #blackteam si La Vella.

Nu pot spune decat ca se anunta o vara speciala in vestul tarii, cu mult fun, muzica buna, dansatori, concert Delia si asa mai departe. Oare Delia stie? :))
Bref, soare, Dunare, yachturi, muzica, Iceberg Vodka. Sanatate si bani sa avem, de restul ne ocupam impreuna. Totul incepe la 1 mai si se termina prin septembrie. Timp sa ne distram sa tot fie!!!

#theblackman

IMG_6891

IMG_6890

IMG_6889

Tags :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *