• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Jim. MAUIJIM.

Tin la ei ca la ‘ochii din cap’- asta ca sa folosesc o vorba din batrani pentru a descrie pasiunea mea pentru ceva cat se poate de actual. Cei care ma cunosc stiu ca putine sunt lucrurile de care nu ma dezlipesc, ochelarii de soare fiind unul dintre ele. And I do wear it since I can remember! Fie vara, fie iarna, raman o alegere constanta pe parcursul oricarui anotimp si o semnatura inconfundabila a credintei mele: accesoriile ne diferentiaza! Desigur, nu sunt un specialist, dar de-a lungul timpului am acumulat o experienta care ma ajuta sa identific ceva de calitate versus ceva frumos si atat.

Inainte ma interesau doar aspectul estetic si brandul, cat de fashion erau, neavand know-how-ul necesar pentru a pune pe primul loc detaliile- calitatea lentilei, materialul din care sunt realizati, potrivirea ochelarilor cu liniile fetei etc. Cam despre asta am invatat in ultimii patru ani si pot spune ca e ca la parfumuri. Am ‘furat’, invatat si achizitionat.

Nu intamplator am inceput cu vorba din batrani, pentru ca ne putem indoi de multe lucruri pe lumea asta, dar niciodata de importanta ochilor. Atatea metafore, asocieri, simboluri, toate pentru ca ochii chiar sunt santinelele sufletului. De aceea, trebuie sa alegem cu grija ce lentile purtam, astfel incat sa ne protejeze de factorii externi, raze UV, praf, fara sa ne afecteze vederea in timp.

Pe langa toate aspectele medicale si estetice, ochelarii capata alte valente pentru noi, barbatii. Intra in categoria accesoriilor care fac diferenta, alaturi de incaltaminte, curele, genti, ceasuri si bijuterii, toate oferind un touch inconfundabil unei tinute simple.

Sunt foarte incantat ca de curand am descoperit un brand nou care se gaseste in doar cateva locuri in Bucuresti, la #medicaloptik de pe Ion Mihalache 104. Este vorba despre Maui Jim, al carui moto este: ‘Let the colours shine’. Brandul american a fost creat in 1980 in Hawaii, de catre un surfer care si-a dorit niste lentile prin care sa priveasca natura in culorile sale reale, cat si o protectie maxima impotriva razelor UVA si UVB. A reusit nu numai asta, ci si sa distruga barierele dintre fashion si sport, lentilele inventate de el se mentin si azi, dupa 36 de ani, in topul celor mai bune lentile inventate in cele doua domenii. Doar sunt principalii parteneri ai concursului ATP. Si daca tot imi plac mie vorbele astea clasice, iar mi-a venit una: ‘Sunt prea sarac sa imi permit lucruri ieftine!’. Altfel spus, sanatatea primeaza, fashionul conteaza, asa ca ochelarii polarizati de la #mauijim sunt noua mea alegere.

#mauijim #medicaloptik #theblackman

IMG_0580

FullSizeRender (2)

FullSizeRender (1)

FullSizeRender

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *