• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Interviu Gabriela Simion

1. Cine e Gabriela Simion?

Imi place sa cred ca in primul rand sunt un OM, iar dupa pot sa merg mai departe catre femeia complexa care am ajuns sa fiu astazi. Sunt din categoria oamenilor curiosi de viata si care nu se opreste din descoperit lucruri noi niciodata. Ma plictisesc si vreau mai mult dar nu am stat niciodata sa astept sa mi se dea, am luptat, am invatat, am dat din coate si m-am transformat pentru a atinge cea ce imi doresc.

In prezent duc o viata care ma reprezinta 100%, am un bog de Food, Lifestyle & Travel ca mi-a cucerit viata si prin care pot sa imi realizez toate proiectele adiacente. In concluzie fac ce imi place, cand vreau si cum vreau.

2. Din coorporatie la ‘cratita’, cum de si pentru ce? Multa lume nu stie cati bani bagi pana castigi, ia explica-ne?

Povestea corporatistului ce lupta pentru independenta exista de foarte mult timp. Din pacate prea putini au curajul sa se rupa de confortul unei vieti stabile cu salariu regulat si bunicel. Sa fi pe cont propriu inseamna si multa instabilitate, dinineata poate ca te trezesti cand vrei tu dar e posibil sa te trezesti si prea tarziu sa poti sa mai faci ceva bani suficienti pentru a te intretine. Eu cand am luat decizia de a rupe confortul jobului meu super ok cred ca am avut si o doza de nebunie dar sunt fericita ca am reusit sa fac acel pas, atunci cred ca a fost trenul meu in statie si eu m-am urcat in el.

Legat de investitia in noua viata si businessul tau independent, ei bine costa si nu vine moca. Eu am doi ani de cand am inceput acest traseu si am stiut de la inceput ca nu o sa vina sa imi bage nimeni bani in buzunar din prima. Am investit in imagine, in PR si in promovare. Am lucrat la multe proiecte doar pentu a castiga experienta dar in final cred ca toata perseverenta mea a meritat. Acum lucrurile functioneaza de la sine si sunt in trend crescator pentru toate proiectele mele actuale. Continui sa investesc dar vine si inapoi mult mai mult.

3. Esti in centrul atentiei, te plimbi mult, esti barfita-deci, existi. Ce le transmiti curiosilor?

Immmm…..asta e un subiect sensibil dar care ma amuza teribil. Am sesizat un interes deosebit din partea tuturor legat de caltoriile mele dar am doar atat de spus: Imi traiesc viata MEA, asa cum vreau si pot eu. Voi astia curiosii si barfitorii va recomand sa isi vadeti de viata voastra si de realizarile voastre proprii.

4. Care ti sunt prioritatile si cum te bucuri de viata?

Prioritatea mea numarul unu este mama mea, a carei sanatate este mai fragila si pe care vreau sa o stiu bine mereu.

Dupa fireste este proiectul meu actual, blogul GabrielaSimon.com, care imi asigura traiul si imi ofera satisfactie.

Nu uit de mine si de viata mea care se pare ca in ultimul timp imi zambeste foarte frumos inapoi.

5. Care iti sunt planurile profesionale pe 2017?

Anul urmator este plin de proiecte noi de dezvoltare. In aceasta toamna vor aparea cateva capitole noi pe blogul meu ce vor extinde partea existentade food. Blogul meu pastreaza componenta food in 70% din materialele existente si imi doresc ca si in viitor sa fie asa. Partea de vloging este pe lista de extindere, canalul de youtube o sa prinda mai multa viata pentru ca eu cred ca video e viitorul.

Cu certitudine anul viitor nu am sa ma plictisesc.

6. Cum te-a schimbat viata expus/publica vizavi de cei dragi?

Chiar in aceasta dimineata discutam cu mama mea despre “lumina reflectoarelor” si se gandea prin ce or trece bietii oameni de la Hollywood, faptul ca nu mai ai intimitate de multe ori si ca orice faci trebuie sa iti asumi ca poate sa fie transformat groaznic de urat. Sa trecem peste faptul ca fac foarte multi bani, chiar nu ajuta cu nimic cand viata ta e tocata marunt in public.

Eu nu ma consider in “lumina reflectoarelor” dar am fost atacata de mai multe ori in ultimii ani si recunosc ca m-am gandit la ce o sa creada familia. Din fericire sunt un om norocos, toata lumea apropiata ma cunoaste bine si ma sustine sa trec peste tot ce este mai greu.

7. Cum raspunzi intrebarilor de genul: p cand maritisi? Pe cand un copil?

Of of…Mai mai

Simpu….Nu raspund ?

img_4156

img_4676

img_4843

img_7697

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *