• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Infumurat

E o vorba veche ce spune ca trebuie sa zambesti chiar si cand esti suparat. Nu de alta, dar fericirea ta ii va deranja pe ceilalti in mod sigur. E cea mai buna arma pentru a le raspunde celor care vor sa te vada trist. E o vorba frumoasa, adevarata, de tinut minte, bla bla, dar intre noi fie vorba, nu e deloc usor de aplicat. E greu sa iti pastrezi zambetul si optimismul cand te lovesti zi de zi de situatii din cele mai diverse.
Ba nimeresti un taximetrist care iti strica mood-ul, ba graficianul este pe cat de creativ, pe atat de nepasator, contabilul iti trimite vineri seara notificare ca trebuie sa platesti un OP pana luni, pisica iti urla dimineata-n cap cu chef de joaca si… sloganul e “ramai optimist!”.

WTF!?
Dar na, mai e o vorba de duh care vine in completarea celei dintai: ni se da cat putem duce. In acest sens, cele enumerate de mine sunt pistol cu apa pe langa adevaratele probleme pe care altii trebuie sa le rezolve. Nu suntem toti la fel, nu am venit programati dupa un modul identic, nu gandim si nu simtim acelasi lucru, iar asta ne face stralucitori. Felul in care stam si rezistam in fata provocarilor, cum reactionam cand vine criza aia reala si mare, cum apelam la doza de optimism sau cum o cautam prin adancimi nebanuite speriati ca am pierdut-o.

Totusi, bine ca de la 1 februarie nu va mai trebui sa inghit fumul altora. Ma refer la fumul de tigari, caci pe cel din capul lor nu-l pot interzice decat legile nescrise ale bunului-simt. Fite, fumuri si parfumuri pe care n-ai de ales, trebuie sa le suporti.

Cu atatea pe cap, sa ne vedem cu bine! Ca e si maine o zi si nu stim nici unde, cum sau de vom mai fi.

#theblackman

IMG_2857

Tags :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *