• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Indragostit

M-am indragostit. Simplu. Profund, irevocabil, fara sa fie doar o dragoste de-o vara. Atat de pur, incat nu poate fi vorba de o persoana, ci de un oras superb. Firenze, acest punct de intalnire al istoriei cu prezentul, al cladirilor impozante cu terasele si magazinele moderne, unde mancarea si atmosfera dau suflu unui peisaj rupt parca din tablouri. Este un rasfat pentru ochii mei, un catalizator de emotii.

Desigur, pe langa experienta #pittimagine90, calatoria noastra a fost completata de o componenta glamouroasa bazata pe shopping, fun si relaxare. Am avut placerea sa ne revedem cu Costas, reprezentantul Serge Blanco care ne-a invitat in una dintre seri la petrecerea lor deja faimoasa. ‘Vente privee’ a fost mai mult decat un prilej de destindere, a luat forma unui context ideal care iti permite sa cunosti buyeri from all around the world si am reusit, astfel, sa inteleg mai bine esenta acestui targ.

Ce mi-a mai placut? Shoppingul la The Mall! Chiar daca nu era prima data cand veneam aici, a fost prima oara cand veneam insotit, Monica Munteanu fiind compania perfecta pentru a ma bucura de asta ca de Disneylandul pentru adulti.
Se stie deja ca am o afinitate pentru Italia, poate pentru ca am locuit aici, dar cred cu tarie in acest moment ca Firenze este cel mai cool oras al lor. Poate sunt eu sub efectul experientelor deosebite de care am avut parte pe parcursul perioadei in care am stat acolo, sub entuziasmul descoperirii stradutelor pline de terase si magazine. Ce pot sa spun? Ca e imposibil sa vezi totul in patru zile!

E fain sa ai prieteni care sa iti arate franturi din ce are viata asta mai bun. Cu ajutorul unor prieteni din Craiova am descoperit cateva locuri deosebite de-a dreptul in care ne-am dus doua seri la rand: Porcelino (mancare delicioasa, recunoscuta de fotbalisti celebri care vin mereu aici pentru asta), L’Acqua Cheta- pe malul raului Arno, la vreo 15 km de Firenze, unde am mancat cele mai bune fructe de mare ever. Sa nu mai spun ca atmosfera ma trimitea cu gandul la mare. Povestea nu se incheie aici, pentru ca am mai fost intr-un loc fain despre care trebuie sa stiti: un bar super cool, Il Locale Corte dei Medici, un loc despre care spun totul pozele facute.

Ideea e ca un simplu turist nu ar avea niciodata acces la toate experientele acestea, pentru ca numai localnicii stiu de ele sau cunoscatorii de Frumos, precum sunt acesti prieteni care ne-au ajutat pe noi, norocosii!
Dar mai bine ma opresc aici, caci mi se face dor si numai eu stiu ca m-as intoarce acum, oricand, cu acelasi drag si sete de Nou.

FullSizeRender_1

FullSizeRender_2

FullSizeRender_3

FullSizeRender_4

FullSizeRender

IMG_0027

IMG_0033

IMG_0034

IMG_0039

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *