• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

INAUGURAREA CENTRULUI DE ÎNFRUMUSEȚARE ANASTASIA BODY SCULPTURE

Aseară a avut loc inaugurarea centrului de înfrumusețare Anastasia Body Sculpture, o oază de relaxare, frumusețe și liniște situată în centrul Bucureștiului.

Evenimentul restrâns s-a bucurat de o atmosferă extrem de elegantă și intimă dar și de prezența unor vedete precum frumoasa Anca Serea, care, de altfel, este și imaginea salonului Anastasia Body Sculpture, Catrinel Sandu, Bianca Ioniță și Denisa Nechifor. Invitații au avut ocazia de a discuta pe îndelete cu profesioniștii în domeniu care se ocupă de tratamentele faciale și corporale, make-up, coafură și manichiură – pedichiură în cadrul centrului de înfrumusețare Anastasia Body Sculpture.

Așadar am putut afla că salonul mai sus amintit oferă servicii de înfrumusețare complete și acordă o atenție cu totul specială nevoilor fiecărui client în parte. Mai mult decît atât, Anastasia Body Sculpture poate fi deschis la cerere atât duminica, cât și dimineața devreme sau seara târziu, respectând astfel programul extrem de încărcat de lucru al unora dintre clienții săi.

Echipa Wide a stat de vorbă și cu doamna Sia Sararu, proprietara salonului, care ne-a dezvăluit principalele atuuri prin care Anastasia Body Sculpture se diferențiază de celelalte centre de înfrumusețare din Capitală.

„Mai întâi de toate, tot ce se întâmplă aici este o investiție, nicidecum o cheltuială. Ambientul deosebit, gama de produse YON-KA folosită la tratamentele faciale și corporale – masaj de relaxare și anticelulitic – și faptul că la noi găsiți aparatul LUMICELL WAVE 6, unul dintre cele mai bune dispozitive non-invazive de combatere a celulitei din lume, reprezintă principalele noastre avantaje. Aparatul este unic prin simplul motiv că îmbină cinci terapii, dintre care cea mai importantă este Mezoterapia fără ace. Mezoterapia clasică se realizează prin injectarea acelor în zonele cu probleme, această procedură fiind dureroasă și puțin periculoasă câteodată. La noi, cu ajutorul aparatului, procesul se face prin aceste manipole care emană o căldură, o senzație foarte ușoară de căldură, și conduc produsul special al aparatului în subderm. Rezultatele sunt vizibile chiar după prima ședință.”

img_4127

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

img_4109img_4047img_4045img_4043

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *