• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Haina, bat-o vina!

De fiecare data cand revin in Italia simt ca imi imbogatesc “cartea mintii” si sufletul de tot ceea ce vad, simt sau traiesc gratie oamenilor de la care invat ca da, viata are si o componenta glamouroasa care nu o exclude pe cea boema, relaxata. Sta sub semnul firescului sa te bucuri de lucruri in toata complexitatea lor. Sunt pentru prima data la #pittiuomo89 si in Firenze, orasul muzeu care te copleseste sub greutatea istoriei, a oamenilor frumosi, calzi, intr-o perpetua agitatie, dar mereu imbracati frumos.

Daca m-ar pune cineva sa descriu Pitti intr-un singur cuvant, as alege “Rai”. Pentru ca e un soi de eden al iubitorilor de frumos, creativi, al celor care apreciaza hainele si accesoriile, conceptul din spatele lor si designul ca instrument de cunoastere a intregii lumi. Am venit pentru a vizita orasul, a-mi clati ochii si mintea imbacsite de prejudecatile celor de acasa.

Am vazut multi oameni frumosi care ma inspira si abia astept inca doua zile in care sa vad ce imi (mai) rezerva aceasta calatorie in timp, dar si in prezentul prezent in secunda in care scriu.
Invatam de mici, muncim si uitam sa traim. Eu nu vreau sa citesc volumul clasic: “Mersul la scoala, Savoarea muncii si Insuratoarea”. Cine poate, oase roade. Eu vreau sa traiesc! Imi doresc si cred ca Universul ma iubeste suficient de mult incat sa fi ales acelasi lucru pentru mine, sa ma descopar si sa evoluez spiritual. Pentru ca mai am mult, stiu.
Si-am incalecat pe-o sa, urmeaza partea a doua.

#pittiuomo89 #theblackman #urbanstoryteller

IMG_2301 (1)

FullSizeRender (3) (1)

FullSizeRender (2) (1)

FullSizeRender (1) (1)

Tags :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *