• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Gustul exotic al experientelor Zen

Gustul exotic al experientelor Zen

Sunt fascinat de bucataria japoneza care imi provoaca papilele gustative pe zi ce trece. De cand ne ocupam de grupul #zensushi am descoperit o gramada de curiozitati despre aceasta, dar si ca asociata cu cea peruviana sau moleculara se transforma intr-un spectacol al simturilor. De la vizual, la gustativ, de la texturi pana la olfactiv.
Chef Iulian si chef Andrei au adus cele trei bucatarii la un loc in cadrul unui concept unic, un eveniment exclusivist adresat unui numar de 20 de persoane care iubesc gustul vietii si al mancarii bune. De la setupul minimalist pana la notele saxofonului care au completat experienta, pairing-ul si mancarea ne-au purtat pentru cateva ore intr-o alta dimensiune in care a lua masa inseamna mai mult decat a te hrani. A trai, a trai frumos. Pozele vorbesc de la sine, asa ca nu incerc sa insir inutil cuvinte.
Ce am invatat din asta? Ca mereu avem impresia ca le stim sau am gustat ‘din toate’, dar posibilitatile de a obtine noi gusturi sunt infinite. Cu atat mai mult cu cat imbinarea celor trei bucatarii: japoneza, peruviana si moleculara trezeste in tine senzatia de nou, de special, de inovatie. Hrana pentru simturi.
Asadar, recomand oricand un eveniment demn de stele Michelin la Zen Fusion din Vasile Lascar 59. Si sa nu uit, au si site pentru delivery: www.zensushi.ro.

#zenFusion #zenDorobanti #zenVictoriei

FullSizeRender-min

IMG_0380-min

IMG_0384-min

IMG_0387-min

IMG_0391-min

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *