• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

#Getinshapein60days

“Mens sana in corpore sano” e deja stiuta, parca e un trend in zilele noastre sa fii vegan, sa faci sport, sa mergi la sala de 8 ori in sapte zile. Sincer sa fiu, nu stiu daca totul e pentru a fi sanatos sau pentru a arata bine, desi tind sa cred ca pentru cea de-a doua. Imaginea a devenit o obsesie pentru noi. In ceea ce priveste sportul, l-am practicat din totdeauna. Trebuie sa recunosc, insa, ca n-am avut niciodata un scop suficient de maret incat sa imi gasesc taria si determinarea necesare pentru a-l atinge.

Cu vreo doi ani in urma am urmat un program public de tonifiere, #getinshapein90days ce includea personal trainer, dieta, tot treaba rost. Au fost si rezultate, evident, dupa ce munca titanica am depus! Din pacate, ca o pasare de noapte ce sunt, fericirea nu a durat prea mult. Asta pentru ca lucrand in cluburi, iesind foarte mult, haos peste haos, am pus si ceva kilograme in plus pe care hainele negre le-au mascat intr-un mare fel, dar nu si de ochii mei.
Cum eu fac parte din categoria oamenilor ce cred ca nimic nu e intamplator, de curand am descoperit alaturi de echipa de specialisti Miko Life un alt program pe care eu il numesc #getinshapein60days. Doamna doctor Alina Stoica mi-a schimbat nu numai dieta, ci si perceptia asupra organismului meu. In urma unei consultatii in care m-a intrebat ce mananc, cum, cat, ce nu-mi place etc., m-a trimis la clinica Polisano unde am facut vreo 4 pagini de analize. Uite asa, mi-a intocmit o dieta personalizata.

Aventura nu ia sfarsit aici, ca fara miscare, nu e sanatate. La #mikogym am inceput antrenamentele cu Mihaela Bunea, personal trainer-ul alaturi de care lucrez trei ore pe saptamana. Intre dieta si sport mai fac impachetari si masaje folosind produsele #Ericson. Toate acestea cu Ciprian de la #mikomed. Nu de alta, dar nu trebuia sa uit de piele, de actiunile asupra ei si de necesitatea eliminarii apei din organism.

Spre norocul meu, am sustinere din toate punctele de vedere, mai ales ca cei de la #mikocafe, #zensushi si #norma ma rasfata cu preparate culinare ce respecta recomandarile medicului Alina Stoica. Nu e usor, implica mult timp, multa energie si determinare. Eu lucrez si mult, plus ca sunt gurmand. Sa nu mai spun ce soc am avut cand am trecut de la 6 feluri de mancare, 2-3 deserturi/zi la 3 feluri (cum glumesc eu, ‘iarba cu iarba’). Da, e un sacrificiu, dar numai cu rabdarea treci marea, plus ca de data asta am un tel de atins si un pariu cu mine insumi pe care vreau sa il castig.
Oricum, in acelasi program mai sunt si Monica Munteanu (asociata mea), prietenii nostri, Andrei Vulpescu si Otrava. Cum ne vedem foarte des, ‘suferim’ si ne amuzam impreuna.

Life is good, enjoy it!

#mikolife #mikonutrition #mikogym #personaltrainer #mikocafe #zensushi #norma #mikomed #ericson #urbanstoryteller

IMG_6200

IMG_6257

Instructor: Mihaela Bunea
Sala : Miko Life

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *