• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

For a One-night stand

Ne place adrenalina. Ne place să fim vânători sau să ne simțim vânați, iubim emoția unui prezent care se varsă în sânge și ne face inima să bată cu putere. Ca și când nu există decât „aici” și „acum”, o pasiune nebună ce justifică orice one-night stand și îl transformă într-o necesitate. Mi se întâmplă să fiu privit de cele mai multe ori ca fiind partenerul ideal pentru o aventură de-o noapte. Poate parfumul meu e special, poate vestimentația lasă loc de gânduri și interpretări prin suprapunerea texturilor. Sau eman ceva care atrage. Poate că undeva, în mine, asta îmi doresc, iar feromonii noștri sunt mult mai inteligenți decât noi și o transmit fără să ne ceară acordul.

FullSizeRender

Nu sunt și nici nu am fost vreodată adeptul relațiilor de o oră, însă nici nu le condamn de dragul unei imagini perfecte. Been there, done that. A fost un timp asumat, bazat pe ce am simțit în acel moment. Suntem, în egală măsură, instinct și rațiune. De ce l-am nega pe cel dintâi? Trebuie să fii și animalic pentru a fi fericit ca om.

Chiar, sunt cât se poate de curios ce (se) activează în mintea noastră atunci când vedem pe cineva și ne atrage peste măsură? Se spune că toate la timpul lor. Poate așa trebuia să se întâmple, dar de cine sau de ce depinde ceea ce trăim?

1 thought on “For a One-night stand

    • Author gravatar

      toti suntem construiti genetic intr-un anume fel!ceea ce traim depinde doar de noi si de principiile dupa care ne ghidam…personal,prefer sa am “one night stand”cu aceeasi persoana(intelegi ce vreau sa spun) si as putea condamna(departe de gandul de a fi perfect)persoanele care aleg sa-si faca un fel de album cat mai mare de persoane cu,care si-au “tras-o”intr-o noapte,fara sa gandeasca,sa incerce sa cunoasca(cine stie poate se putea mai mult de atat)…pe motivul ca,la un moment dat realizeaza ca n-au nimic,si atitudinea de cel mai mare “gigoloi” nu a facut decat sa atraga o singuratate crunta!dar ma,rog…fiecare cum considera…cat despre tine,drag prieten(asa imi place sa cred),prin atitudine,vestimentatie si alte calitati,vei atrage mereu astfel de persoane…asa ca poti profita,in fond tu nu ai nevoie sa cauti ceva anume,si din multitudinea de “one night stand”se va gasi si cineva care sa iti ofere ceva mai mult….astfel multumesti si instinctul animalic de imperrchere si ratiunea….:))o zi frumoasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *